„ZIP FM“ naujo sezono vakarėlyje užsienio hitai skambės iš Lietuvos žvaigždžių lūpų

Spalio 18 diena. 22 valanda. Naktinis klubas “Gargaras”, Kaunas. Kas tiksliai įvyks, prognozuoti sunku, o kokios bus pasekmės - apie tai nutylima. Taip jau būna, kai vakarėlį imasi organizuoti populiariosios Lietuvoje jaunimo radijo stoties „ZIP FM” komanda. Jie pažadėjo atšuonių balų stiprumą – Kaunas sukels žemės drebėjimą visoje Lietuvoje, o kitą dieną save tau teks rinkti iš gabaliukų!

L. Adomaitis "ZIP FM" vakarėlyje savaip atliks A. Blacco hitą "I Need A Dollar".<br>J. Stacevičius
L. Adomaitis "ZIP FM" vakarėlyje savaip atliks A. Blacco hitą "I Need A Dollar".<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2012, 3:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:54 AM

Šį ketvirtadienį specialaus renginio metu, su daugybe kviestinių svečių, šimtais klausytojų klubo viduje ir tūkstančiais visoje Lietuvoje “ZIP FM” pradės naują, jau aštuntąjį savo sezoną.

“Kiekvieną rudenį radijo stotis atsišviežina ir švenčia savo naujojo sezono startą. Šiais metais keičiame lokaciją ir pagarbą atiduodame Kaunui. Važiuojame į miestą, kuriame turime labai daug klausytojų, todėl 8–ąjį sezoną atidarysime ir atšoksime būtent šiame mieste”, - aiškina “ZIP FM” programų direktorė Simona Albavičiūtė.

Ji džiaugiasi, kad per aštuonerius gyvavimo metus “ZIP FM” surado labai daug draugų muzikos pasaulyje. Beveik visi jie ketvirtadienio vakarą bus “Gargare” ir surengs specialų muzikos šou, kuriame perdarys populiariausias radijo eteryje skambančias dainas. Svaras ir Mamania atliks “Supersci” hitą “Get”, duetas “The Ball & Chain” pasirinko kultinį Adele darbą “Rolling In The Deep”, Linas Adomaitis perdainuos Aloe Blacco singlą “I Need A Dollar”, reperiai ”Dee & Kamy” - garsiojo Dr. Dre “Still Dre”, Pushaz ir Justė iš “Saulės Kliošo” savaip perdarys ir sudainuos Alicios Keys ir Jay-Z hitą “Empire State of Mind”. Ir tai dar toli gražu ne viskas. Iki paskutinės minutės organizatoriai neišduoda, ką pasirinko grupė “Skamp” ir sparčiai garsėjantis, “YouTube” žvaigžde vadinamas reperis iš Kauno Alekna.

“Dėl Aleknos turėjom nemažą galvos skausmą. Prieš dvi savaites jam buvo diagnozuotas balso stygų uždegimas ir daktarai uždraudė repuoti. Tačiau dabar viskas yra gerai ir mes jį pamatysime ant scenos. Net gi pažadėjo sukurti dainą apie “ZIP FM”, - pasiruošimo renginiui detales atskleidžia Simona.

Su didžiuliu užsidegimu ji laukia dar vieno “ZIP FM” draugo, talentingiausiu jaunosios kartos choreografu vadinamo Šarūno Kirdeikio ir jo vadovaujamos šokių grupės “Showmakers” pasirodymo. “Su Šarūnu draugaujame jau porą metų. Tai jis mums padėjo išmokti garsųjį “single ladies” šokį, jis parengė mus vasaros sezonui Palangoje. Kiekvieną kartą, kai sutinku Šarūną, nustembu. To žmogaus fantazija tiesiog beribė”, - stebisi S. Albavičiūtė.

Ypatingu reginiu žada nustebinti ir vizualizacijų kūrėjai “Oro pagalvės“.

Be koncerto, žinoma, bus ir diskoteka. Pirmą kartą visi “ZIP FM” didžėjai Jonas Nainys - Jovani, Rolandas Mackevičius, Modestas Švoba – Rembo bei merginų dueatas „SiSi“ sujungs savo pultus ir pajėgas pirmam bendram pasirodymui. Jis vienu metu vyks net trijose scenose.

Taip pat plokšteles suks Kauno mafija - Kastis Torrau ir Donatello bei sostinės klubinėtojų numylėtas St. Stereo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.