Naujoje V. Bareikio dainoje - ir žmonos J. Šeduikytės balsas (audio)

Vos prieš savaitę keturiais koncertais Vilniuje, Kaune ir Palangoje savo debiutinį solinį albumą „Panda“ pristatęs aktorius bei režisierius Vidas Bareikis dalijasi naujausiu singlu. Dainoje „Aš ne tai“ galima išgirsti ne tik V.Bareikio, bet ir daininkės Jurgos balsą.

V. Bareikio albumo "Panda" tiražas sparčiai tirpsta.<br>R. Danisevičius
V. Bareikio albumo "Panda" tiražas sparčiai tirpsta.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 2:08 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:20 PM


Prie naujosios dainos, kaip ir prie didžiosios dalies albumo dainų, darbavosi grupės „Siela“ lyderis Aurelijus Sirgedas. „Ši daina, mano nuomone, yra viena stipriausių Vido albume. Labai džiaugiuosi, kad jis išleido „Pandą“ į pasaulį, tikiu, kad ji suras savo klausytoją, kuriam svarbu atvirumas, kuris pasiilgo Lietuvos muzikinėje scenoje nuoširdaus energijos užtaiso,“ - sakė dainininkė Jurga. 


Minimalistiškai apipavidalinto debiutinio Vido albump „Panda“ nedidelis tiražas sparčiai nyksta, albumas jau pirmuosiuose soliniuose koncertuose iškeliavo į daugelio gerbėjų namus.


Tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai- aš“ uždarymo koncerte, vykusiame spalio 21 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vidas išsiskyrė ryškiu sceniniu įvaizdžiu ir jau vizitine šio atlikėjo kortele tapusia ekspresija. Pasak renginio žiūrovų, jo pasirodymas tapo vienu ryškiausių šio koncerto akcentų. Viena festivalio svečių, Madride gyvenanti atlikėja Maria Rozalen pavadino V. Bareikio pasirodymą gražiu netikėtumu ir džiaugėsi galimybe nesuprasdama kalbos jausti didžiulę šilumą bei energiją, sklindančią Lietuvos atlikėjo pasirodymo metu.


Lapkričio 3 dieną V. Bareikis kviečia visus į „Muzikos rūsį“ Vilniuje, kur bus galima ne tik gyvai išgirsti naujausią dainą „Aš ne tai“, bet ir prisidėti prie albumo „Panda“ išnykimo. Lapkričio 15 dieną V. Bareikis planuoja savo debiutinį solinį albumą koncertu pristatyti ir Maskvos publikai.

Daina „Aš ne tai“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:


UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting