„Gangnam Style“ psichozei pasidavė ir Madonna – koncerte „jojo“ ant reperio PSY

Pietų Korėjos popmuzikos sensacijos PSY įtaka auga kasdien. Sekmadienį laimėjęs geriausio vaizdo klipo statulėlę MTV Europos apdovanojimų ceremonijoje Frankfurte, vakar atlikėjas jau siautėjo dainininkės Madonnos koncerte Niujorke. Popmuzikos karalienė jį pakvietė į sceną atlikti superhito „Gangnam Style“ ir per šį pasirodymą demonstravo garsųjį jojimo judesį iš šios dainos klipo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 12:09 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:27 AM

Madonnos koncertas surengtas prestižinėje Niujorko salėje „Madison Square Garden“. Pasirodymui įsibėgėjus, į sceną ji pakvietė 35-erių PSY, kurio dainai „Gangnam Style“ populiarumu šiais metais negali prilygti niekas.

Kol korėjietis repavo, Madonna ir jos šokėjų komanda energingai trypė „Gangnam Style“ ritmu, tada atsiklaupė ir pralindo pro PSY tarpkojį, o galiausiai paguldė jį ant scenos – reperis tapo „žirgu“, o Madonna - „raitele“.

PSY pasirodymas koncerte tuo nesibaigė – pasauline žvaigžde tapęs korėjietis į sceną žengė ir skambant Madonnos dainai „Music“.

Net jei PSY nebesugebės pakartoti „Gangnam Style“ populiarumo, susidomėjimas juo yra stulbinantis - atlikėjas ne tik džiaugiasi daugiau nei 700 milijonų klipo peržiūrų portale „YouTube“, įvairiais muzikos apdovanojimais, bet ir susitikimu su Jungtinių Tautų generaliniu sekretoriumi Ban Ki-moonu bei kvietimu sakyti kalbą Oksfordo draugijoje.

Patvirtina, kad PSY pasirodys Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonijoje, kuri šį sekmadienį vyks Los Andžele. Šį renginį pirmadienio vakarą rodys „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?