Nauja G. Kilčiauskienės daina - apie viską užvaldančią meilę (audio)

„Viską, ką kažkada sukūriau, esu išgyvenusi pati“ – sako atlikėja Giedrė Kilčiauskienė. Šios dainininkės balsą klausytojai puikiai pažįsta iš populiariausių „Empti“ dainų. Giedrė yra ne tik išskirtinio balso savininkė, bet ir kūrybinga tekstų bei muzikos autorė. „Žemė slydo po kojom“ – naujasis atlikėjos kūrinys.

"Šiame kūrinyje pasakoju apie neegoistišką, užvaldančią teigiamomis emocijomis, suteikiančią įsimylėjėliams švytėjimo, neaprėpiamą, bet kartu ir trapią meilę", - apie naująjį savo kūrinį pasakoja Giedrė.<br>V. Balkūnas
"Šiame kūrinyje pasakoju apie neegoistišką, užvaldančią teigiamomis emocijomis, suteikiančią įsimylėjėliams švytėjimo, neaprėpiamą, bet kartu ir trapią meilę", - apie naująjį savo kūrinį pasakoja Giedrė.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2013, 11:46 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:41 AM

Pristatydama kūrinį, dainininkė pamini, jog tai daina apie pirmąjį meilės etapą: kai puoselėjami patys tyriausi jausmai, kai du vienas kitą įsimylėję žmonės aklai neria į jausmų labirintus. „Šiame kūrinyje pasakoju apie neegoistišką, užvaldančią teigiamomis emocijomis, suteikiančią įsimylėjėliams švytėjimo, neaprėpiamą, bet kartu ir trapią meilę. Tai – tarsi pirma pakopa, į kurią patekus, rodos, visa žemė slysta iš po kojų“ – jausmingai pasakoja atlikėja.

Giedrė neslepia, kad ši daina buvo pradėta rašyti dar praėjusių metų vasarą, tačiau tik dabar pasieks klausytojų ausis. Susižavėjusi roko elementais, dainininkė pasistengė tokį skambesį panaudoti ir savo kūrinyje. Paklausus, kokia šios dainos istorija, Giedrė nusišypso ir pasakoja: „Vieną saulėtą vasaros dieną, viešėdama sodyboje, užsispyriau, kad noriu pradėti groti gitara. Matyt, užsispyrimo buvo per mažai, todėl išmokau tik pirmuosius akordus šiuo instrumentu ir sudėliojau pagrindinius akcentus savo kūriniui. Žinoma, tai buvo tik detalės, nes visa kita kūriau sėdėdama prie pianino, tačiau per gitaros skambesį suradau naujus stilistikos elementus“, – atvirauja atlikėja.

Giedrė atiduoda melomanų vertinimui savo naujausią dainą „Žemė slydo po kojom“ ir tikisi, kad ji klausytojus bent trumpam atplėš nuo žemės paviršiaus:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.