N. Sarkozy žmona į sceną grįžta kūriniu apie buvusio meilužio grupę „The Rolling Stones“ (video)

Naujoji C. Bruni daina apie „The Rolling Stones“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:

C. Bruni parašė dainą apie „The Rolling Stones“ - grupę, su kurios lyderiu M. Jaggeriu susitikinėjo būdama 23-ejų.
C. Bruni parašė dainą apie „The Rolling Stones“ - grupę, su kurios lyderiu M. Jaggeriu susitikinėjo būdama 23-ejų.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Jan 30, 2013, 4:29 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 10:41 PM

Trečiadienį buvo paskelbta, kad pirmieji koncertai vyks lapkričio 22-24 dienomis 1,5 tūkst. vietų turinčioje „Casino de Paris“ salėje. Kiek anksčiau buvo paskelbtos ištraukos iš ketvirtojo buvusio italų supermodelio albumo „Little French Songs“, kuris turėtų pasirodyti balandžio 1 dieną.

C. Bruni, buvusi „The Rolling Stones“ dainininko Micko Jaggerio mergina, šiam albumui parašė dainą „Chez Keith et Anita“ („Pas Keithą ir Anitą“), kurioje pasakoja apie narkotikais „varomą“ grupės „The Rolling Stones“ gitaristo Keitho Richardso ir jo ilgametės draugės Anitos Pallenberg gyvenimą.

„Kažkas daro suktinuką/ O ne! Aš nerūkau/ Mes esame pas Keithą ir Anitą“, - prancūziškai dainuoja 45-erių C. Bruni, skambant lengvai džiazuojančiai melodijai.

Pasak grupe „The Rolling Stones“ besidominčių istorikų, būdama 23 metų C. Bruni pačioje savo modelio karjeros viršūnėje turėjo aistringą romaną su M. Jaggeriu.

Tuo metu M. Jaggeris buvo susituokęs su Jerry Hall, o C. Bruni susitikinėjo su gitaristu Ericu Claptonu (jis šių metų birželį koncertuos Kaune). Santykiams nutrūkus, ji pasijuto visiškai pametusi galvą.

„Galvojau, kad niekada to neištversiu. Kas rytą atsikeldavau visiškoje neviltyje. Maniau, kad daugiau nieko nebeįsimylėsiu“, - pernai pasakojo C. Bruni.

Naujasis C. Bruni albumas bus pirmasis po 2008 metų rinkinio „Comme Si De Rien N'Etait“, už kurį surinktos lėšos buvo skirtos labdarai.

Pradėjusi artimai bendrauti su buvusiu Prancūzijos prezidentu Nicolas Sarkozy ir vėliau tapusi jo žmona, C. Bruni nusprendė nutraukti savo muzikinę veiklą, kurią atnaujino tik po to, kai jos vyras pernai pralaimėjo prezidento rinkimus.

Tapusi pirmąja Prancūzijos dama, C. Bruni vos kelis kartus kaip atlikėja pasirodė per televiziją ir vieną kartą koncertavo 2009 metais Niujorke - Nelsono Mandelos 91-ojo gimtadienio proga.

Ankstesni C. Bruni albumai sulaukė prieštaringų kritikų vertinimų ir gali būti apibūdinti žodžiu „naivūs“, tačiau tai nesutrukdė garsiausiai Prancūzijos įrašų kompanijai „Barclay“ sudaryti su ja naują kontraktą.

Naujoji C. Bruni daina apie „The Rolling Stones“ - lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.