Sijonuoti graikai „Eurovizijoje“ dainuos apie nemokamą alkoholį (video)

Pirmadienio vakarą paaiškėjo, kas „Eurovizijos“ konkurse gegužę atstovaus Graikijai. Atranką, kurioje varžėsi keturi atlikėjai ir grupės, laimėjo grupė „Koza Mostra“ ir Agathonas Iakovidis. Malmėje jie atliks dainą „Alcohol Is Free“ („Alkoholis nemokamas“).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2013, 1:15 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:45 PM

Praėjusių metų pabaigoje buvo pasklidusios kalbos, kad Graikija dėl ekonominių sunkumų apskritai pasitrauks iš „Eurovizijos“ konkurso, kuris šioje šalyje – labai populiarus. Tačiau kalbos nepasitvirtino – pirmadienio vakarą surengtas spalvingas atrankos šou, kuriame svečių teisėmis dainavo net šešių „Eurovizijos“ sezonų laimėtojai – Vicky Leandros, Alexanderis Rybakas, Marija Šerifovič, Dima Bilanas, Ruslana ir 2005-aisiais Graikijai pergalę iškovojusi Elena Paparizou.

Juokais save „mafijos muzikos kolektyvu“ vadinančios grupės „Koza Mostra“ dėvi sijonus ir visur, kur eina, skleidžia geros nuotaikos virusą.

Prieš metus susibūrusios grupės lyderis Elias Kozas sako, kad dainos pavadinimas – humoristinis. Esą muzikantai vieną vakarą pasigėrė iki žemės graibymo, nes galvoje girdėjo balsą, sakantį, kad alkoholis bare yra nemokamas.

„Nenorime, kad visi virstų girtuokliais“, - įspėja muzikantas, su bendraminčiais į „Euroviziją“ nešantis kūrinį, kuriame girdėti graikų liaudies muzikos elementai.

Kartu su grupe pasirodysiantis A. Iakovidis – žinomas Graikijos folkloro atlikėjas.

Graikijos „eurovizinė“ daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.