Grupės „Studija“ narys S. Januška: „Aš dar ne legenda“

Steponas Januška, vienas iš grupės „Studija“ narių, jau rytoj dalyvaus laidoje „Lietuvos muzikos legendos“ kaip komisijos narys, kurios metu jaunieji Lietuvos talentai bandys atkartoti populiariausias šios grupės dainas. „Iš tiesų, pats filmavimas buvo labai jaukus. Tikrai malonu buvo sėdėti ir vertinti jaunuosius atlikėjus“, - sakė muzikantas.

Steponas Januška, vienas iš grupės „Studija“ narių, jau rytoj dalyvaus laidoje „Lietuvos muzikos legendos“ kaip komisijos narys, kurios metu jaunieji Lietuvos talentai bandys atkartoti populiariausias šios grupės dainas.<br>BTV
Steponas Januška, vienas iš grupės „Studija“ narių, jau rytoj dalyvaus laidoje „Lietuvos muzikos legendos“ kaip komisijos narys, kurios metu jaunieji Lietuvos talentai bandys atkartoti populiariausias šios grupės dainas.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 4:34 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:12 PM

Laidos „Lietuvos muzikos legendos“ pamatysite kaip grupės „Studija“ dainas sekėsi perdainuoti tokiems atlikėjams kaip Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, grupė Patruliai, Donatas Baumila, Kristina Kazlauskaitė, Asta Pilypaitė ir kiti. „Žinokit, man pačiam asmeniškai labiausiai patiko Irenos Starošaitės pasirodymas. Ji į savo dainavimą sudėjo labai daug širdies ir nesuvaidinto nusiteikimo. O įdomiausia dainos versija – Donato Baumilos. Jo kūrinys, patys pamatysite, buvo labai nuotaikingas“, - sakė S. Januška.

Ar pats grupės „Studija“ atlikėjas jaučiasi legenda? „Ne, iš tiesų nesijaučiu. Tikra tiesa, kad mes ant scenos jau labai seniai. Daug kartų koncertavome. Tačiau man atrodo, kad čia ne mano darbas rinkti legendas. Tai jau labiau istorikų užduotis. Taip pat manau, kad muzikinė legenda jau turėtų būti su visam nulipusi nuo scenos“, - sakė S.Januška. Jo nuomone pačios tikriausios muzikinės legendos – senosios lietuviškos estrados žvaigždės, tokios kaip grupė „Nerija“.

Jau rytoj,„Lietuvos muzikos legendose“ per BTV galėsite pasiklausyti garsiausių grupės „Studija“ dainų, kurias savaip interpretuos visas būrys ryškiausių dabartinių muzikos žvaigždžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.