„Gangnam Style“ autorius Psy žada naują dainą ir įspūdingą koncertą

Psy kreipimasis į gerbėjus ir nauji „Gangnam Style“ judesiai:

Didelio gerbėjų dėmesio sulaukiantį Psy viešose vietose visada lydi apsaugininkai.<br>"Reuters"
Didelio gerbėjų dėmesio sulaukiantį Psy viešose vietose visada lydi apsaugininkai.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AFP ir lrytas.lt inf.

Mar 8, 2013, 12:49 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:48 AM

Psy, dėvėdamas nuo savo įvaizdžio neatsiejamus tamsius akinius, korėjiečių ir anglų kalbomis paskelbė apie planuojamą išleisti kūrinį vaizdo įraše, įkeltame į portalą „YouTube“ su subtitrais šešiomis kalbomis, tarp jų kinų, tailandiečių, ispanų, prancūzų ir portugalų.

„2013-ųjų balandį bus naujas singlas - visame pasaulyje vienu metu. Ir ketinu surengti koncertą. Galėsit jį žiūrėti tiesiogiai per „YouTube“. Tik dėl jūsų“, - sakė dainininkas, kuris taip pat pademonstravo naujus šokio žingsnelius naujai „Gangnam Style“ versijai.

Bilietai į koncertą „Happening“ (Įvykis) bus pradėti pardavinėti kovo 11-ąją, nurodė jo agentūra, pridūrusi, kad tame renginyje nuskambės naujoji daina, taip pat ankstesni Psy hitai.

35 metų žvaigždė, kurio tikrasis vardas Park Jae-Sangas, tapo tarptautine garsenybe, kai dainos „Gangnam Style“, satyriškai pasakojančios apie prabangų gyvenimo būdą viename turtingame Seulo rajone, vaizdo įrašas žaibiškai išpopuliarėjo „YouTube“ ir iškopė į muzikos topų viršūnes visame pasaulyje.

Vaizdo klipas, kuriame Psy atlieka įsimintinus „jojimo“ šokio žingsnelius, pasiekė „YouTube“ rekordą - šis įrašas buvo peržiūrėtas apie 1,4 mlrd. kartų.

Dainininkui buvo įteiktas vienas iš aukščiausių Pietų Korėjos kultūros apdovanojimų - Okgvano ordinas už nuopelnus kultūrai. Praeitą mėnesį Psy dalyvavo naujosios prezidentės Park Geun-Hye inauguracijos ceremonijoje.

Psy kreipimasis į gerbėjus ir nauji „Gangnam Style“ judesiai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.