J. Bieberis iš koncerto Londone netikėtai išvežtas į ligoninę

Panašu, kad merginų numylėtinis Justinas Bieberis nualino savo organizmą. Popmuzikos atlikėjas ketvirtadienio naktį koncertavo Londone, tačiau pasirodymą jis baigė ne gerbėjų apsuptyje, o ligoninėje. Dainuodamas kultinį savo kūrinį „Beauty and a Beat“ jis staiga pasijuto blogai. Tuomet vaikino vadybininkas Scooteris Braunas paprašė visų susirinkusių supratimo ir kantrybės luktelėti, kol atlikėjas galės grįžti į sceną. Užkulisiuose J. Bieberiui medikai davė pakvėpuoti deguonies – tai padėjo atlikėjui atsigauti ir po kelių minučių jis ir toliau tęsė koncertinę programą.

J. Bieberis koncerto Londone metu netikėtai išvežtas į ligoninę.<br>"Instagram"
J. Bieberis koncerto Londone metu netikėtai išvežtas į ligoninę.<br>"Instagram"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-08 13:06, atnaujinta 2018-03-10 08:39

Tačiau galiausiai dainininkas nualpo viduryje scenos. 19-mečiui buvo skubiai iškviesta greitoji pagalba. Medikai jam diagnozavo išsekimą. Atsigavęs J. Bieberis primygtinai prašė leisti jam užbaigti koncertą, todėl į ligoninę jis buvo išvežtas iškart po pasirodymo.

Vėliau J. Bieberis „Instagram“ puslapyje paviešino nuotrauką, kuriame matosi ligoninės aplinka. „Sveikstu klausydamas Janis Joplin“, – po nuotrauka pasirašė jis ir padėkojo visiems savo gebėjams už palaikymą.

Portalas lrytas.lt primena, kad praėjusių metų Arizonos valstijoje (JAV) Glendeilo mieste koncertavęs atlikėjas scenoje taip pat pasijuto blogai ir apsivėmė.

Bilietai į J. Bieberio pasaulinių gastrolių „Believe“ koncertus Londone buvo išparduoti, bet koncertai neapsiėjo be problemų.

Antradienį, per pirmąjį iš keturių vakarų arenoje „O2“, J. Bieberis papiktino gerbėjus tuo, kad beveik dvi valandas vėlavo. Tai jis paaiškino techninėmis problemomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.