Atlikėja Girmantė savaitgalį Kaune surengtame koncerte persikūnijo į Beyonce

Prieš dvi savaites vilniečius sužavėjusi naujausia Girmantės Vaitkutės programa „Beyonce unplugged” šį savaitgalį sėkmingai pristatyta laikinosios sostinės publikai. Ir nors šis koncertas kiek skyrėsi nuo pasirodymo šv. Kotrynos bažnyčioje – jame nebuvo pompastiškų dekoracijų bei žinomų svečių – pasak ištikimiausių Girmantės gerbėjų, koncertas Gargare buvo ypatingai nuoširdus ir jausmingas.

Prieš dvi savaites vilniečius sužavėjusi naujausia Girmantės Vaitkutės programa „Beyonce unplugged” šį savaitgalį sėkmingai pristatyta laikinosios sostinės publikai.<br>T. Rasiulis
Prieš dvi savaites vilniečius sužavėjusi naujausia Girmantės Vaitkutės programa „Beyonce unplugged” šį savaitgalį sėkmingai pristatyta laikinosios sostinės publikai.<br>T. Rasiulis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2013, 11:06 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 7:32 PM

Akivaizdu, kad susirinkusieji neliko nusivylę – vos pradėjus antrą dainą salėje ramiai stovinčių praktiškai neliko. Tačiau linksmai šėlo ne tik kiekvieną dainą kartu nuoširdžiai dainavusi publika, bet ir patys atlikėjai: Girmantė scenoje atrodė kaip niekad atsipalaidavusi ir drąsiai dalinosi šilčiausiais savo prisiminimais su žiūrovais. Rodos, specialiai šiam projektui stilisto K. Rimdžiaus kurta ryškiai rožinė suknelė pagrindinei vokalistei suteikė dar daugiau pasitikėjimo savimi ir paprastai gana santūri atlikėja laisvai šoko kartu su visais susirinkusiais.

Grupės būgnininkas, dažnai gyvuose koncertuose pasirodantis su ne vienu žinomu Lietuvos pop muzikos atlikėju, šėlstančią minią bei visą grupę filmavo savo mobiliuoju telefonu: „Teko daug koncertuoti ir matyti labai įvairią publiką, tačiau turime pripažinti – šis koncertas buvo tikrai kažkuo ypatingas” – įspūdžiais po koncerto dalinosi grupės nariai.

„Viskas buvo taip labai… nuoširdu. To neaprašysi” – po sėkmingo pasirodymo šypsojosi Girmantė, tvirtinusi, kad jau laukia kitų savo pasirodymų Kaune.

Tiesa, paklausta, kuriame didžiajame Lietuvos mieste premjera buvo sėkmingesnė, dainininkė išsisuko: „Palaukime, kol šią „Beyonce unplugged” išgirs Klaipėda ir kiti miestai” – juokėsi Girmantė, pažadėjusi dar šiais metais surengti pasirodymus ir mažesniuose miestuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.