Naujausiame V. Bareikio klipe - 196 atsispaudimai (video)

Vienas aktyviausių jaunosios kartos Lietuvos meno kūrėjų Vidas Bareikis pristato savo pirmąjį muzikinio albumo „Panda“ vaizdo klipą. Vaizdą dainai „Rėkti trypiant kojom“ režisierius ir dainų kūrėjas V. Bareikis nufilmavo kartu su Lietuvoje puikiai žinomu kino režisieriumi ir scenaristu Tadu Vidmantu.

Vidas Bareikis pristato savo pirmąjį muzikinio albumo „Panda“ vaizdo klipą.<br>J. Stacevičius
Vidas Bareikis pristato savo pirmąjį muzikinio albumo „Panda“ vaizdo klipą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 9:59 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:58 PM

„Tadas yra vienas iš nedaugelio menininkų, kurio sugebėjimais ir profesionalumu labai pasitikiu. Manau, kad jis yra jaunojo Lietuvos kino pasididžiavimas ir džiaugiuosi, kad prie šio tiek fiziškai, tiek techniškai sudėtingo klipo dirbo būtent jis“, - sakė V. Bareikis.

Nors šiuo metu T. Vidmantas gyvena užsienyje, bet dar nuo „No theatre“ atsiradimo laikų užsimezgusi draugystė su judėjimo įkūrėju ir režisieriumi V. Bareikiu pasipildo vis naujais smagiais meniniais eksperimentais.

„Esame gana keistas reiškinys, nes abu esame režisieriai, o režisieriai sunkiai net vienoje patalpoje išbūna su kitais režisieriais. Bet mums sutarti sekasi gana lengvai. Šį kartą padarėme klipą - įdėja Vido, išpildymas bendras, biudžeto beveik jokio, bet rezultatas visai įdomus ir bent jau man dar nematytas“, - sakė klipo režisierius T.Vidmantas.

Be V. Bareikio, dainos „Rėkti trypiant kojom“ klipe taip pat galima išvysti kelis atlikėjo bendražygius ir kolegas. Tai aktorius D. Stončius, spektaklio „Kovos klubas“ vaikinų armijos savanoris Rimas Levendrauskas ir šokėjas Laurynas Žakevičius.

„Kartą su Tadu pietaudami sutarėme, kad kiekvienas stengsimės savo srityje siekti kuo aukštesnio meninio ir profesinio lygio, o po daug metų susitikę kokioje Niujorko kavinėje aptarinėsime nuveiktus darbus. Tikiuosi, kad tiek daina, tiek jos vizualinis sprendimas kažkam taps įkvėpimu. Įkvėpimu kurti, gyventi,judėti pirmyn“, - pasakoja V.Bareikis.

Daina „Rėkti trypiant kojom“, jos autoriaus nuomone, geriausiai atspindi dabartinę jo muzikinės kūrybos kryptį.

Artimiausi V. Bareikio ir grupės soliniai koncertai įvyks kovo 23 dieną Vilniuje, „Brodvėjaus pub'e“, kur muzikantas švęs 27-ąjį gimtadienį, ir kovo 30 dieną Palangos klube „Ramybė“, kur atlikėjas su grupe pristatys atnaujintą koncertinę programą.

Klipas „Rėkti trypiant kojom“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.