L. Del Rey perdainavo lietuvių kilmės L. Coheno dainą „Chelsea Hotel No. 2“ (video)

Apdovanojimus vieną po kito šluojanti Lana Del Rey nesiliauja stebinti savo gerbėjų. 26-erių metų atlikėja ir dainų autorė, tarptautinė muzikos pasaulio sensacija perdainavo Leonardo Coheno singlą „Chelsea Hotel No. 2“ ir savo gerbėjams pristatė naują dainos video klipą. Lana Del Rey „Chelsea Hotel No. 2“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2013, 12:15 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:57 AM

Klasikinis L. Coheno kūrinys paimtas iš 1974 m. išleisto artisto albumo „New Skin for the Old Ceremony“. Kalbama, jog „Chelsea Hotel No. 2“ muzikas sukūrė amerikiečių dainininkei Janis Joplin. Kanados poetas, dainininkas ir dainų tekstų kūrėjas, rašytojas L. Cohenas labiausiai žinomas savo dainomis ir yra tarp ryškiausių ir didžiausią įtaką XX a. antros pusės muzikai padariusių dainininkų. Be to, L. Cohenas turi ir lietuviško kraujo. Jo tėvas buvo lenkų kilmės, mama kilusi iš Lietuvos žydų, buvo imigrantė iš Lietuvos.

Jau birželio 4 d. viena ryškiausių šiandienos muzikos žvaigždžių Lana Del Rey pirmą kartą lankysis Lietuvoje. Vilniaus „Siemens“ arenoje atlikėja pristatys savo albumą „Born to Die“, kuriame didžiausi Lanos Del Rey hitai: „Blue Jeans“, „Video Games“, „Born to Die“, „Summertime Sadness“, „National Anthem“ ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai