Italijoje filmuotame klipe – skaudi L. Reinikio ir L. Mondeikaitės meilė (video)

Prieš keletą savaičių Italijos miestelyje Verbanijoje susuktą dainos „Apkabink dar“, kurią atlieka Liepa Mondeikaitė ir Lauris Reinikis, vaizdo klipą jau gali įvertinti žiūrovai. Klipo istorija – meilės trikampis, į kurį įsivelia atostogauti į Italiją išvykęs populiarus latvių atlikėjas L. Reinikis ir dvi merginos – L. Mondeikaitė ir estų dainininkė Luisa Vark.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 29, 2013, 10:37 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 2:39 AM

„Apkabink dar“ - lietuviška prieš keletą metų įrašyto hito „Es esmu tev dzislas“, kurį L. Reinikis dainavo su savo seserimi Rūta, versija.

Įrašytas ir kūrinio variantas estų kalba – jį Lauris atlieka su L. Vark, kuri irgi filmavosi klipe.

Lietuviškoje klipo versijoje L. Vark vaidina Laurio mylimąją, o Liepa – jų bičiulę, kuri kelionės į Italiją metu pajunta šiltus jausmus dainininkui.

„Trys žmonės, dvi merginos ir vaikinas, kartu važiuoja atostogauti. Klipas - apie meilę, bet labai keistą.

Pats rašiau jo scenarijų. Tai romantiškas, gražus klipas“, - sakė L. Reinikis.

Klipo filmavimas nemažai kainavo – teko į Italiją nuskraidinti visą latvių filmavimo komandą ir išsinuomoti prabangią vilą ant ežero kranto. Bet Lauris mano, kad tai – prasminga investicija.

„Pirmiausia todėl, kad labai mėgstu kiną. Klipai - tarsi mažyčiai filmai. Pažiūrėkite, mano klipai internete peržiūrėti milijonus kartų. Žiūrovai ateina į koncertus, pinigai sugrįžta.

Jei turi gerą dainą, gero klipo būtinai reikia. Bet geras klipas negali išgelbėti blogos dainos. Man atrodo, ši daina yra gera“, - filosofavo Lauris, kurio ankstesniame klipe „Širdis sudegus tyliai“ filmavosi lietuvių aktorė Monika Vaičiulytė.

Poilsio akimirkų filmavimo metu atlikėjai turėjo nedaug, į ekskursiją po miestelį taip ir neišsiruošė, bet vieną dieną rado laiko pavakaroti tradicinėje italų picerijoje - su makaronais ir naminiu vynu.

Savo pasirinkimu dainuoti su Liepa L. Reinikis liko labai patenkintas, tačiau nepagailėjo ir keleto švelnių pastabų.

Kūrinį „Apkabink dar“ jis su Liepa įrašė Rygos studijoje, kurioje gimsta ir Laimos Vaikulės šlageriai.

Studijos garso režisieriui, kaip ir dainininkui, įspūdį paliko Liepos balsas.

„Neprireikė beveik jokių garso korekcijų - ji dainuoja labai „švariai“. Be to, ji davė man naudingų patarimų dėl lietuviškų žodžių tarimo - sakė, kad jau kalbu beveik kaip lietuvis. Su ja linksma, juokinga.

Bet pasakysiu ir tai, kad Liepa vis stengiasi būti gražesnė, geresnė, puoštis. Kai akivaizdu tai, jog ji yra įspūdingo natūralaus grožio. Pavyzdžiui, priverčiau ją išsiimti tamsius akių lęšius. Jos akys juk ir taip labai gražios.

Man atrodo, Liepai reikia nebijoti būti savimi“, - apie 22-ejų partnerę, kuri yra ir grupės „Pop Ladies“ narė, sakė L. Reinikis.

L. Reinikio ir L. Mondeikaitės klipas „Apkabink dar“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.