Su alkoholizmu kovojantis „Bon Jovi“ gitaristas negros ir grupės gastrolėse

Gitaristas Richie Sambora, vienas iš grupės „Bon Jovi“ lyderių, nedalyvaus grupės gastrolėse „Because We Can“, pranešė dienraštis „New York Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 12:50 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:39 PM

Grupės tinklalapyje skelbiama, kad problemų su alkoholio vartojimu turintis R. Sambora paliko grupę dėl „asmeninių priežasčių“.

Praėjusį antradienį šį gitaristą per pasirodymą Kanadoje, Kalgaryje, pakeitė Theofilos Xenidis, arba Phil X. Jis jau kartą pavadavo R. Samborą, kai 2011 metais šis reabilitacijos klinikoje antrąkart gydėsi savo priklausomybės nuo svaigalų problemas.

„Jonas (grupės lyderis) stengėsi jį vaduoti. Jis nuolat geria ir yra nuolat apsuptas gausybės Holivudo mergšių“, - sakė vienas grupei artimas šaltinis.

Dėl primygtinio žmonos Dorotheos reikalavimo grupės vokalistas Jonas Bon Jovis siekia, kad turo metu būtų atsisakyta girtuoklysčių ir narkotikų. Bet R. Sambora, matyt, nesiekia blaivumo.

„Jis man sakė netikintis reabilitacijos klinika. Jis rimtai įniko į linksmybes, kaip ir moterys, su kuriomis jis leidžia laiką“, - sakė „New York Post“ šaltinis.

Gali būti, kad R. Samborą prislėgė nedideli jo naujausio pernai išleisto solinio albumo „Aftermath of the Lowdown“, į kurį jis teigė investavęs milijoną JAV dolerių, pardavimas.

Grupės „Bon Jovi“ gitaristas kelis milijonus JAV dolerių prarado ir po to, kai investavo į ne itin sėkmingą drabužių liniją „White Trash Beautiful“.

Tiesa, tinklalapio TMZ šaltiniai pranešė, kad R. Samboros pasitraukimas iš grupės susijęs ne su jo priklausomybių problema. Tai lėmė konfliktas tarp jo ir grupės dainininko J. Bon Jovio.

TMZ šaltiniai pasakojo, kad įtampa tarp gitaristo ir dainininko tvyrojo jau kelerius metus.

Šaltinių teigimu, konfliktą lėmė tai, kad Jonas nuolat menkina Richie. Yra ir kita vyrų konflikto priežastis - pinigai.

Paruošė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.