Duetas „Kamanių šilelis“ kviečia į antrąjį gimtadienį

Eksperimentinio avangardinio folko grupė „Kamanių šilelis“ paaugo ir balandžio 27 d. 20 val. Vilniaus muzikos klube „Kablys“ švęs dvejų metų gimtadienį. 

"Kamanių šilelis" sako, kad po šį savaitgalį vyksiančio pasirodymo tikriausiai Vilniuje nekoncertuos iki vasaros pabaigos.
"Kamanių šilelis" sako, kad po šį savaitgalį vyksiančio pasirodymo tikriausiai Vilniuje nekoncertuos iki vasaros pabaigos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2013, 11:33 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 6:27 PM

Praėję metai atnešė „kamanėms“ naujų susitikimų, kelionių, progų kurti ir koncertų ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų - Varšuvoje, Berlyne, Hamburge. Nukeliavę iki Gruzijos du tranzuotojai savo vyturius giedojo turkų vairuotojams, gruzinėms virtuvėse ir požeminėse perėjose, iš kur buvo išvaromi dėl garsios muzikos ir nesuprantamų tekstų.

Praėję metai subrandino daug naujų kūrinių ir leido per vieną vasaros mėnesį turėti apie dvidešimt koncertų, o rudenį dėl intensyvių teatro studijų išeiti atostogų. 

Dabar jie vėl čia - su mumis, su jumis, su lietuviška derme ir avangardiniu nederėjimu, subrendę ir suvaikėję, sužinoję daugybę dalykų ir tuoj pat juos pamiršę, kad visa tai neregėtais impulsais ateitų per muziką scenoje, rūsyje, medyje ar kur kitur, kur įmanoma dainuoti, burti, regėti. 

„Nepraleiskite progos ir šį šeštadienį ateikite į „Kablį“, nes koncertų Vilniuje, ko gero, iki vasaros ir visą vasarą jau nebus. Laukiame nesulaukiame susitikimo su jumis, brangieji“, - sako „Kamanių šilelis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.