Per klipo filmavimą G. Vagelis nuo uolos šoko į šaltą Viduržemio jūrą

Saulės nušviesti golfo laukai ant Viduržemio jūros kranto, jaunatviškos šėlionės spalvingose Ispanijos gatvelėse ir nepamatuojamai gera nuotaika. Tokiais vaizdais jau netrukus galės mėgautis visi balsingojo Gabrieliaus Vagelio gerbėjai. Sekmadienį iš Ispanijos su kūrybine grupe grįžęs vaikinas atskleidžia savo pirmojo vaizdo klipo gimimo užkulisius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-13 16:36, atnaujinta 2018-03-06 20:33

Šis vaizdo klipas skirtas naujai vasariškai dainai, kuri jau labai greitai pasieks radijo stočių eterį. Ją sukūrė iš Kanados trumpam į Lietuvą sugrįžęs prodiuseris Gajus Jogaila Milkeraitis. Dainos klipe pasakojama nuotaikinga dviejų jaunuolių istorija, prasidėjusi golfo aikštyne. Žiūrovai pamatys, kas atsitinka, kai du žavūs žmonės pasiduoda nevaržomam laisvės jausmui. Kaip pasakoja Gabrielius, dauguma situacijų buvo filmuojamos spontaniškai, tiesiog miesto gatvėse be išankstinio scenarijaus, pasiduodant improvizacijai: „Kai kur reikėjo ir nemažai drąsos, nes vaizdo klipe mūsų įkūnijami personažai yra gana laisvamaniško elgesio – per gyvenimą keliaujantys „be stabdžių“. Linksmų akimirkų netrūko visos kelionės metu, tačiau įspūdingiausias buvo šuolis nuo uolos į šaltą Viduržemio jūros vandenį kartu su Migle. Ten tai parodėme visą savo drąsą. Miglei pagaliau pavyko įveikti aukščio baimę“.

Filmavimo darbai vyko pietinėje Ispanijos dalyje, Andalūzijos regione. Kūrybinė grupė vyko į Rondos, Puerto Banus, Marbelos miestelius. Atlikėjas sako, kad šiuo metu Ispanijoje yra labai karšta: „Oras daugiau palankesnis atostogoms nei darbui, Grįžau ne tik raudonu kaklu, bet ir ausimis“, – juokauja vaikinas. Nors beveik visą laiką teko skirti darbui, tačiau kūrybinė grupė nepamiršo pasimėgauti ir Ispanijos teikiamais atostogų malonumais: plaukiojo baseine, vykdavo smagiai pavakarieniauti ar pasivažinėti vingiuotais kalnų keliukais, pasigrožėti įspūdingais Ispanijos gamtovaizdžiais.

Kūrybinę grupę sudarė šokėjo ir choreografo Šarūno Kirdeikio vadovaujama „Show Makers Akademijos“ komanda, prisijungė Ispanijoje gyvenanti lietuvaitė Monika bei vietiniai ispanai. „Su ispanais dirbti buvo gana paprasta, nes jie yra labai atsipalaidavę bei draugiški žmonės, mielai sutikdavo mums padėti net ir neprašyti. Tik kartais iškildavo viena maža problemėlė – jie visiškai nekalba angliškai. Tada į pagalbą pasitelkdavome pačią universaliausią – ženklų kalbą. Iš tiesų jie mielai talkino mums, kartais netgi neprašyti“, – pasakoja Gabrielius.

Vaikinui šiame vaizdo klipe talkinusi žavi mergina – Miglė Rusteikaitė, golfo žaidėja iš Lietuvos, šiuo metu besimokanti ir besitreniruojanti Ispanijoje. „Džiaugiuosi galėjusi dirbti su linksmais ir talentingais žmonėmis. Šią kartu praleistą savaitę prisiminsiu tikrai ilgai, tai – įdomi patirtis“, – sako Miglė. Planuojama, kad vaizdo klipas dienos šviesą išvys jau birželio pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.