Artėjančios vestuvės O. Pikul neatitraukia nuo darbų

Jau ant nosies kabančios Simo Jasaičio ir Oksanos Pikul vestuvės buvusios „Olialia“ gražuolės neatitraukia nuo užgriuvusių darbų. Vasaros sezonas – ypač įtemptas metas muzikos grupėms ir atlikėjams, kadangi poilsiautojams rengiami gyvo garso koncertai okupuoja pajūrį nuo Šventosios iki pat tolimosios Nidos. Ne išimtis ir keturių gražuolių grupė „Pop Ladies“, kurios narės galimybę atostogauti iškeitė į triūsą linksminant savo dainomis kitus – jau ateinantį šeštadienį Natalija Bunkė, Katažina Nemycko, Liepa Mondeikaitė ir Oksana Pikul lips ne ant paplūdimio gulto, o į naktinio Klaipėdos klubo „Dr. Who“ sceną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2013, 4:59 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:21 AM

Praėjusį kartą joje viešnios nesikuklino ir nustebino klubo lankytojus bei personalą betarpišku bendravimu – teplionės su grietinėle nuo torto ir iki pat lubų iššautas šampanas įtikino merginų šiltumu ir atsidavimu scenai, todėl šį kartą staliukai norintiems atsidurti kuo arčiau įvykių sūkurio jau graibstomi.

Negana ir taip savaitgalį laukiančios aukštos temperatūros, jai dar labiau pakelti penktadienį į naktinio klubo „Dr. Who“ svarbiausiojo asmens vietą – už didžėjaus pulto – stos šokių muzikos mylėtojams gerai pažįstamas Rolas su skambia pravarde „UncleRoll“.

Lunatikų naktimi pavadintas vakaras neabejotinai bus viena ilgiausiai veikiančių pasilinksminimo vietų tą naktį. „Dėdulės Rolo“ diktuojami ritmai taps fonu lanksčių šokėjų pasirodymui, o trepsėtojų troškulio malšinimu rūpintis ketina bene ilgiausio Klaipėdos baro veteranų komanda.

Didžiulės organizatorių pastangos žada, jog poilsiautojų srautai į pajūrį ir vėl taps ilgų eilių autostradoje priežastimi – karštis, dailių moterų kūnai ir miegą pamiršti verčiantys muzikos garsai susilies į dar vieną didelį „Dr. Who“ savaitgalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?