„Slavianskij bazar“ nesužibėjusi J. Jegorova: „Truputį nusivyliau, bet visokių nesąmonių būna“

Sekmadienio vakarą pasirodymą konkurse „Slavianskij bazar“ baigusi atlikėja Julija Jegorova jo rezultatų lentelėje liko priešpaskutinė – 20-oji. „Puikiai jaučiuosi, „fainai“. Kurį laiką buvo nesmagu, bet dabar jau viskas gerai. Dabar kaip tik renkuosi batus parduotuvėje – kartu su diplomu gavau čekį nemažai sumai“, - kvatojosi dainininkė.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 15, 2013, 8:52 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:47 AM

25-erių lenkas Michalas Kaczmarekas gimtinėje pagarsėjo projektais, kuriuose su simfoniniu orkestru dainuoja Michaelo Jacksono ir Whitney Houston dainas.

Baltarusijos mieste Vitebske surengtame tradiciniame konkurse „Slavianskij bazar“ jo balsui ir artistiškumui nebuvo lygių - surinkęs 196 balus, jis pirmadienį apdovanotas festivalio Didžiuoju Prizu ir 15 tūkst. JAV dolerių premija.

Už jo lentelėje išsirikiavo kroatų dainininkė Sabrina, gruzinas Arčilas ir Moldovos atlikėjas Jevgenijus Andrijanovas. Julija liko toli nuo prizininkų pakylos - surinktas 141 balas jai lėmė priešpaskutinę vietą.

„Neslėpsiu, jaučiuosi šiek tiek nuvertinta. Kita vertus, pasisėmiau patirties, pamatyti, kaip vyksta toks festivalis, vis tiek buvo smagu. Manau, padainavau gerai, priekaištų sau neturiu, visa kita nesvarbu.

Renginyje buvo linksma, susidraugavau su kitais konkursantais, jau dabar šnekamės, kad būtų smagu kokiame kitame festivalyje susitikti.

Aš truputį nusivyliau komisijos įvertinimais. Bet čia – kaip ir „Eurovizijoje“, visokių nesąmonių būna. Man svarbu, kad gerai pasirodžiau, esu tuo patenkinta, patenkinti ir aplinkiniai. Svarbu švariai žaisti ir pasirodyti taip, kad galėčiau savimi didžiuotis, o visa kita jau ne nuo manęs priklauso. Norėčiau dar padainuoti festivaliuose, bet tokiuose, kur viskas vertinama objektyviai, o ne taip - vieni sodinami, kad kiti būtų išaukštinti“, - svarstė Julija.

Konkursą laimėjusiam lenkui ji neturėjo pastabų. „Iš dainuojančių vaikinų jis buvo geriausias. O ir šiaip vaikinai šiais metais ten dominavo. Jis pasirinko gerą repertuarą. Beje, man daug kas sakė, kad čia buvo mano klaida - patiko mano balsas, bet nepatiko dainos.

Čia daug kriterijų lemia, man dar reikia daug kur padainuoti, kad pajusčiau, ko reikia, kad įtikčiau daugumai. Matyt, reikia visa tai išjausti. Arba galėtų patarti kažkas, kas po festivalius važinėja ir nujaučia, kada yra gerai, kada blogai, į ką reikia lygiuotis“, - kalbėjo Julija.

Komisijoje dirbusi Lietuvos dainininkė B. Petrikytė jai pirmąjį vakarą skyrė žemiausią įvertinimą iš visų komisijos narių – šešis balus.

„Juokiausi, galvojau, gal ne tą lentelę su balu pakėlė. Klysta kartais juk žmonės.

Kitą dieną ji priėjo ir sako – labas, mergaite, mano gražuole, kaip tu laikaisi? Galvoju – negi jai rūpi, kaip aš laikausi? Bet nelaikau pykčio. Tegul taip jau ir būna. Buvau nemaloniai nustebinta, bet visko pasitaiko“, - sakė J. Jegorova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.