„Depeche Mode“ - jau Vilniuje, vieną grupės narių atlydėjo žavi draugė

Žymioji britų muzikos grupė „Depeche Mode“, kuri šeštadienį surengs koncertą Vingio parke, jau atvyko į Lietuvą. Penktadienio popietę muzikantai į Vilnių privačiu lėktuvu atskrido iš Varšuvos, kur koncertavo ketvirtadienį. Oro uoste grupės laukė būrelis gerbėjų su plakatais ir albumų viršeliais. Autografus jiems pasirašė grupės nariai Martinas Gore'as ir Andy Fletcheris. Muzikantai pamojavo lietuviams, sėdo į automobilius tamsintais stiklais ir nuvažiavo ilsėtis į viešbutį. Nuo gerbėjų juos saugojo apsaugininkai.

"Depeche Mode" atvyko į viešbutį.<br>R. Danisevičius
"Depeche Mode" atvyko į viešbutį.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 26, 2013, 5:56 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:13 PM

Iki paskutinės akimirkos nebuvo žinoma, ar „Depeche Mode“ į Lietuvą atvyks šiandien – grupė kelis sykius keitė planuojamą skrydžio laiką.

Susirinkę gerbėjai pakėlė muzikantams nuotaiką – vienas jų buvo pasipuošęs paukščio kepuraitę, kokią prieš septynerius metus gastrolėse mūvėjo ir grupės narys M. Gore'as.

Prie viešbučio atvykusius muzikantus taip pat pasitiko gerbėjai, juos ramino su grupe keliaujantys apsaugininkai.

Muzikantai į viešbutį žengė ramiais veidais, nebendraudami su žurnalistais ir susirinkusiais gerbėjais. Kartu su M. Gore'u į Lietuvą atvyko ir jo draugė - šokėja bei aktorė Kerrilee Kaski.

Akiniais nuo saulės žvilgsnį dengęs dainininkas Dave'as Gahanas į viešbutį žengė, rankoje laikydamas knygą apie garsų Kanados rokerį Neilą Youngą - ji padeda sutrumpinti ilgas kelionių valandas.

Pusę penkių vakaro su palyda atvykę grupės nariai Lietuvoje praleis dvi paras – sekmadienį ketina išvykti į Minską, kur tęs gastroles.

Penktadienio vakarą muzikantai ketina pailsėti - anot koncerto rengėjų, neplanuojamos jokios ekskursijos ar pasivaikščiojimai po miestą, grupė laiką leis viešbutyje.

„Depeche Mode“ Lietuvoje vieši trečią sykį. Šeštadienį vyksiantis koncertas bus vienas didžiausių šių metų muzikinių įvykių Lietuvoje. Anot koncertą rengiančios agentūros „Live Nation Lithuania“, apsilankyti renginyje turėtų apie 30 tūkstančių žiūrovų.

Šis koncertas įtrauktas į pasaulinių grupės gastrolių maršrutą – jomis pristatomas naujausias grupės albumas „Delta Machine“.

Beje, tai pirmasis kartas, kai "Depeche Mode" nusprendė nakvoti Vilniuje. Ankstesnių vizitų metu (2001 ir 2006 metais) muzikantai į Lietuvos sostinę atvykdavo koncerto dieną, o išvykdavo iškart po pasirodymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.