„Galapaguose“ grosiantys čekai „Charlie Straight“ savo katiną pavadino Mickevičiumi

Jau poryt muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai“ grosiantys „Charlie Straight“ vaikinai nekantriai laukia pasirodymo Zaraso ežero saloje ir susitikimo su lietuviais. Per tarptautinę Europos festivalių mainų programą atvykstantys čekų kilmės britpopo atlikėjai sako girdėję apie Lietuvos merginų grožį, Mickevičių ir Vilnių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2013, 2:14 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:55 AM

„Girdėjome, kad merginos Lietuvoje yra šviesios ir gražios. O atsižvelgiant į faktą, kad mano katino vardas yra Mickevičius, galiu sakyti, kad žinau šiek tiek daugiau apie Vilnių.

Tiesą pasakius, mes labai džiaugiamės, kad grosime tokiame dideliame renginyje Lietuvoje – tikrai apie tai niekada nebuvome net pagalvoję. Kažkodėl jaučiu, kad Lietuvos publika bus atviresnė ir draugiškesnė, negu mes esame įpratę sutikti kitose šalyse“, - paklaustas apie Lietuvą kalba „Charlie Straight“ vokalistas Albertas Cerny.

Sparčiai ryškėjanti Europos muzikinėje padangėje „Charlie Straight“ Lietuvoje lankysis pirmą kartą. 2006 metais Čekijoje susikūrusios vaikinų grupės dainos skamba Didžiosios Britanijos radijo stotyse. Jie gali girtis, jog gavo garbę „apšildyti“ „Red Hot Chili Peppers“, Niujorke filmavo vaizdo klipą, o visai neseniai įrašė dainą su „Oskaro“ laimėtoja Marketa Irglova.

Britišku skambesiu pasižymintys „Charlie Straight“ per tarptautinių Europos festivalių mainų programą buvo pakviesti pasirodyti muzikos ir pramogų festivaje „Galapagai“.

Kaip simbolinį savo tikslą „Charlie Straight“ įvardina pasirodymą viename didžiausių Europos festivalių „Glastonbury“. Vokalistas A. Cerny teigia, kad koncertuojant festivalyje neeilinę magiją kuria nekantrūs minios veidai, nuoširdžiai kartu išgyvenantys kiekvieną akimirką. Nuo įprastų pasirodymų koncertinėse salėse grojimą festivalio scenoje išskiria ir vėjas plaukuose bei aplink skraidantys paukščiai, kurie priverčia jaustis taip, lyg viskas buvo sapnas.

Rugpjūčio 2-3 dienomis muzikos ir pramogų festivalio „Galapagai“ pagrindinėje scenoje pasirodys elektroninio roko reiveriai - britai „Hadouken!“, laisvės akordais griaudės „Clawfinger“ ir „Lyapis Trubetskoy“, stilingieji „Instrumenti“, specialų pasirodymą ruošiantys „G & G Sindikatas“, „Antis“, „Bix“, „Golden Parazyth“, „Empti“. „Nissan Feel Free“ scenoje pasirodys „Biplan“, Alekna, iš Izraelio atvykstantys „theAngelcy“, „Garbanotas Bosistas“, „Tie Geresni“, „Yoko Mono“. Festivalyje vyks ekstremalus kalnų dviračių šou, vandens pramogos, kūrybinės dirbtuvės, naktiniai kino seansai ir net lenktynės su šunimis.

Su M. Irglova įrašyta „Charlie Straight“ daina „I Sleep Alone“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.