Kantri muzikos festivalis sujungia skirtingas kultūras

Vėlyvą šeštadienio vakarą dangus ties Visaginu nusidažė įvairiausiomis spalvomis - fejerverkų šou buvo uždarytas dvi dienas trukęs kantri muzikos festivalis „Visagino country“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-18 10:35, atnaujinta 2018-03-01 21:36

Jau 20 metų vykstanti šventė kasmet sujungia skirtingų kultūrų ir muzikos gerbėjų atstovus. Festivalyje dalyvauja Lietuvos bei užsienio kantri muzikos atlikėjai, jo metu skamba gyvai atliekama, įvairių žanrų kantri muzika: country rock, folk country, rockabilly, blue grass ir kt. Per festivalio gyvavimo metus jį aplankė muzikantai iš daugelio pasaulio šalių.

Paskutinę šių metų festivalio dieną ant scenos pasirodė atlikėjai bei kolektyvai iš Lietuvos, Rusijos, Prancūzijos, Olandijos, JAV.

Be pagrindinių didžiųjų koncertų, žiūrovų jau eilę metų laukia daug kitų su festivaliu susijusių renginių: vaikų ir jaunimo dienos projektas „Kantri viltys“, kantri giesmės bažnyčioje, foto paroda „Visagino country“ akimirkos“, linijinių šokių pamokos ir daug kitų renginių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.