Vokietijoje skandalingoji M.Cyrus koncertavo su liliputų grupe

Skandalingai pagarsėjusi Disnėjaus žvaigždė Miley Cyrus ir toliau stebina visuomenę. Per pasirodymą vienoje vokiečių televizijos laidoje kartu su dainininke ant scenos pasirodė būrys žemaūgių.

Per pasirodymą vienoje vokiečių televizijos laidoje kartu su M.Cyrus ant scenos pasirodė būrys žemaūgių.<br>„Twitter“ nuotr.
Per pasirodymą vienoje vokiečių televizijos laidoje kartu su M.Cyrus ant scenos pasirodė būrys žemaūgių.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 8:40 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:49 AM

Atliekant dainą „We Can't Stop“ žemaūgių grupės nariai grojo instrumentais, atliko vokalo partijas. Tiesa, šie mažo ūgio vokiečiai buvo apsirengę ne ką mažiau provokuojančiais drabužiais nei pati M.Cyrus.

M.Cyrus atsidūrė visuomenės dėmesio centre po MTV vaizdo muzikos apdovanojimų ceremonijos. Tuomet per tą pasirodymą dainininkė žirgliojo po sceną tarp didžiulių žaislinių meškinų nepadoriai mojuodama mikrofonu, o vėliau išsirengė iki apatinių pasiėmė didžiulę putplasčio ranką su aiškiai atkištu pirštu ir suko klubus.

Tradiciškai iškišusi liežuvį M.Cyrus pasilenkė ir energingai pakratė užpakalį, priglaudusi jį prie Robino Thicke'o tarpkojo.

Televizijos tėvų taryba (PTC) užsipuolė MTV už „seksualinį krūvį turinčios žinios brukimą vaikams naudojantis buvusiomis vaikų žvaigždėmis“.

„Televizijoje MTV turėtų lėkti galvos“, - sakė PTC Patariamosios tarybos narys Paulas Porteris. Tiesa, šioje taryboje dirba ir M.Cyrus lygiai taip pat garsus tėvas Billy Ray Cyrusas.

Po šio pasirodymo kritikos Miley nepagailėjo ir jos sužadėtinis Liamas Hemswothas. Maža to, „Bado žaidynių“ žvaigždę Liamą draugai ragina atitolti nuo M.Cyrus.

Anonimu išlikti norėjęs L.Hemswortho draugas sakė: „Liamui tikrai rūpi Miley, bet naujasis jos „blogos mergaitės“ įvaizdis nebuvo tai, ko jis tikėjosi, kai jie pradėjo susitikinėti. Miley elgesys nepatinka ne tik Liamui – visa jo komanda bando įkalbėti jį nutraukti ryšius su vulgarumu trykštančia mergina jo karjeros ir nepriekaištingos reputacijos labui.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.