Lrytas.lt dovanoja bilietus į G.Vaitkutės koncertą „Meeting Adele”

Bene populiariausia Girmantės Vaitkutės programa „Meeting Adele“ sugrįžta į sostinės sceną! Kurį laiką neskambėjęs muzikinis projektas rugsėjo 21 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje pasirodys visiškai naujame amplua – pirmą kartą Girmantės gerbėjai turės galimybę mėgstamiausius popmuzikos dievaitės Adele kūrinius išgirsti gyvai atliekamus kartu su styginių kvartetu.

Girmantė Vaitkutė rugsėjo 21 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje pasirodys visiškai naujame amplua - ji koncertuos su styginių kvartetu.<br>I.Čekolio-Ščiočinos nuotr.
Girmantė Vaitkutė rugsėjo 21 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje pasirodys visiškai naujame amplua - ji koncertuos su styginių kvartetu.<br>I.Čekolio-Ščiočinos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2013, 5:15 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:47 AM

„Meeting Adele“ – tai daugiau nei prieš dvejus metus pirmą kartą visuomenei pristatyta muzikinė programa, sudaryta iš populiariausių žinomos popatlikėjos Adele kūrinių, tokių kaip „Turning tables“, „Set fire to the rain“, „Someone like you“ ir dar daugelio kitų, aranžuotų specialiai Girmantei. Kiekvieną kartą pilnas klausytojų sales sutraukiantis projektas visuomet atliekamas gyvai, tik su pritariančia muzikantų grupe.

Pirmą kartą projekto istorijoje Girmantei scenoje gyvai pritars specialiai šiam koncertui suburtas styginių kvartetas, kurį sudarys pirmu smuiku griežianti Kristina Morozova, antru – Žydrė Ovsiukaitė, altu gros Vytenis Lisauskas, o violančelės skambesiu rūpinsis Tomas Ramančiūnas.

Scenoje taip pat pasirodys klavišininkas Marius Leskauskas, būgnininkas Andrius Kairys ir gitaristas Juozas Martinkėnas.

Portalas lrytas.lt ragina savo skaitytojus atsakyti į klausimą ir laimėti vieną iš trijų bilietų dviem į rugsėjo 21 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje vyksiantį Girmantės koncertą!

Klausimas: kurioje koncertų salėje pirmą kartą pasirodė Girmantės Vaitkutės projektas „Meeting Adele“?

Savo atsakymą iki rugsėjo 18 d. siųskite e.paštu: pramogos@lrytas.lt, prie temos nurodydami Meeting Adele“.

Laiške taip pat nurodykite savo vardą, pavardę, amžių ir kontaktinį telefono numerį.

Nugalėtojus apie laimėjimą informuosime asmeniškai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.