Rudeniški G.Vaitkutės pokyčiai: Adele dainos skambės su styginių kvartetu

Auksinio Lietuvos balso titulo laimėtoja pretenduojanti tapti dainininkė Girmantė Vaitkutė rudenį pasitinka visiškai nauju skambesiu. LRT televizijoje kartu su simfoniniu orkestru pasirodanti atlikėja, rodos, aukštą gyvos muzikos kartelę stengsis išlaikyti ir kituose savo pasirodymuose – jau šį šeštadienį Šv.Kotrynos bažnyčioje Girmantė pristatys kartu su styginių instrumentų kvartetu atliekamą programą „Meeting Adele”.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2013, 11:55 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 3:14 AM

„Noras augti ir tobulėti visada skatina pokyčius”, – sakė dainininkė, prasitarusi, kad ir kiti jos atliekami muzikiniai projektai nuo šiol gali skambėti kitaip. Tiesa, Girmantė pabrėžia, kad nei „Meeting Adele”, nei kitiems soliniams jos projektams populiarumo netrūko – bilietai į šiuos, dažnai kamerinėje aplinkoje vykstančius koncertus neretai iššluojami dar gerokai iki renginio. Kam tuomet keistis?

„Aš džiaugiuosi tai sakydama – jaučiu, kad augu kaip atlikėja, o kartu auga ir klausytojai“, – atvirai pasakoja mergina. „Nei aš, nei mano komanda nenorime laukti, kol mano programos visiškai išsikvėps, siekiame užbėgti tam už akių ir naujoves pasiūlyti dar prieš nusibostant tam, ką turime dabar”, – sako Girmantė, pridūrusi, kad menas turi stebinti, o ne palaikyti „status quo“.

Atsinaujinusioje programoje kartu su Girmante pasirodys keturi jauni, tačiau labai talentingi menininkai, daugelio Lietuvos ir tarptautinių konkursų dalyviai bei diplomantai Kristina Morozova (I smuikas), Žydrė Ovsiukaitė (II smuikas), Vytenis Lisauskas (altas) ir Tomas Ramančiūnas (violončelė). „Su komanda turime nuomonę, kad svarbu ugdyti auditoriją – tikiu, kad viskas pavyks sėkmingai”, – užtikrintai pokalbį baigia Girmantė.

Ištraukos iš ankstesnio „Meeting Adele“ koncerto:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.