Kultūros bare „Kablys“ – regio ir „dub“ muzikos vilkai „Nucleus Roots Soundsystem“

Rugsėjo 27 dieną kultūros baro „Kablys“, siekiančio pasiūlyti alternatyvą siauroms sostinės muzikinėms erdvėms, renginių sezonas įgauna pagreitį. Čia esančio uždaro riedlenčių parko erdvėje organizuojamas „Skateland Dub“ vakarėlis, kurio „vinis“ – susivienijimo „Nucleus Roots Soundsystem“ atliekama regio ir „dub“ muzika, o ją gyvais balsais papildys Ossie Gadas („The Natural-Ites“) ir Simonas Danas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 8:11 PM

„Įsibėgėjančiame kultūros baro „Kablys“ renginių kalendoriuje numatyta ir daugiau užsienio svečių pasirodymų, – sako scenos programa besirūpinantis Gytis Dubauskas. – Nuo rugsėjo pabaigos iki pat gegužės klubo erdvę planuojame užpildyti tiek „bass“ muzikos gyliu, tiek pulsuojančiais hiphopo ritmais, tiek pamatus elektroninei muzikai klojančiais „indie“ garsais. Planuojame, jog artimiausiu metu klubo lankytojai turės progą išgirsti ne tik „Nucleus Roots Soundsystem“, bet ir „Fort Romeau“, „Survival“, „Amit“, „Jon Convex“, „The Holydrug Couple“ ir kitas gerą vardą scenose jau iškovojusias grupes.“

Savo gyvavimo dvidešimtmetį skaičiuojanti „Nucleus Roots Band“, išleidusi penkis studijinius albumus bei koncertavusi didžiausiuose Didžiosios Britanijos festivaliuose, scena dalinsis ir su stipria regio sudėtimi iš Lietuvos. Jos priešakyje – „Kala Soundsystem“ komanda su savo rankomis konstruotomis garso sistemomis. Balsais vakarą papuoš šiais metais sužibėjusios gyvą muziką atliekančios lietuvių regio bei „dub“ grupės „Ministry of Echology“ vokalistė Dominyka ir prie kolektyvo dažnai prisijungiantis vokalistas bei eiliavimo specialistas Eazystyle MC. Taip pat scenoje „Kablio“ lankytojai galės išvysti įvairialypį muzikinį skambesį pristatančius vilniečius „Dubartis“ (Genn Bo ir Souldatov) kartu su scenos senbuviu Gonzaless, kuris renginio programą žada papildyti nakties nuotaiką atitinkančiais ritmais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.