Gražiausios miuziklų melodijos skambės E.Sašenko ir L.Mikalausko koncerte

Spalio 3 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčią užpildys gražiausios miuziklų arijos ir duetai, kuriuos atliks išskirtinio balso atlikėjai – Evelina Sašenko ir Liudas Mikalauskas.

Gražiausios miuziklų melodijos skambės E.Sašenko ir L.Mikalausko koncerte.<br>Organizatorių nuotr.
Gražiausios miuziklų melodijos skambės E.Sašenko ir L.Mikalausko koncerte.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 11:52 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:13 PM

Kartu su puikiai pažįstama, aksominio balso savininke Evelina Sašenko ir Auksiniu Lietuvos balsu tituluojamu charizmatiškuoju bosu Liudu Mikalausku koncerte pasirodys profesionalus ir talentingas džiazo pianistas Paulius Zdanavičius. Muzikinę programą „Viskas, ko Tavęs prašau...“ pristatysiantys solistai atstovauja skirtingiems muzikos žanrams, tačiau žiūrovams žada, kad jų bendras pasirodymas bus nuoširdus ir nepaliks abejingų.

„Visada smagu scenoje būti ne tik su tikrais muzikos profesionalais, bet ir su nuoširdžiais draugais. Tokiais visada galiu pavadinti Eveliną ir Paulių. Akomponuojant Pauliui, pajuntu, jog nieko papildomai nereikia daryti, muzika iš mūsų abiejų tiesiog liejasi savaime. Jis puikiai jaučia dainininką ir grodamas kuria bendrą kūrinio paveikslą, kuris įtaigai paveikia publiką. Evelina – viena talentingiausių džiazo atlikėjų Lietuvoje, tai jautrus ir puikiai muziką jaučiantis žmogus, su kuriuo galima sukurti kažką nepaprasto,“ – kalbėjo Liudas Mikalauskas.

XIX a. pab. atsiradęs miuziklo žanras sulaukė didelio pasisekimo ir greitai išplito visame pasaulyje. Šiandien laikomas vienu populiariausiu ir mėgstamiausiu muzikos žanrų, miuziklas grįžta ir į kino ekranus. Pasak L. Mikalausko, miuziklas yra tas žanras, kuriame daugiau dėmesio galima skirti muzikavimui.

„Visada malonu gavus naują tekstą, jį interpretuoti gražios muzikos pagalba – taip aš jaučiu miuziklą. Evelina šį žanrą atlieka puikiai, tad džiaugiuosi, jog turėsime galimybę kartu pažaisti tomis įstabiomis melodijomis ir tekstais. Miuziklų vakaras – didelė šventė mano širdžiai,“ – sakė atlikėjas.

Koncerte „Viskas, ko Tavęs prašau...“ skambės J. Bock, M. Leigh, A. L. Weber ir kitų kompozitorių kūriniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.