G.Vaitkutės programa „Meeting Adele“ nepaliauja stebinti populiarumu

Ypatingo Vilniaus publikos dėmesio sulaukęs Girmantės Vaitkutės projektas „Meeting Adele“ su styginių kvartetu buvo pristatytas kauniečiams bei miesto svečiams. Koncerto populiarumas maloniai nustebino tiek atlikėją, tiek koncerto organizatorius – „Žalgirio“ arenoje esantis „Gala“ amfiteatras buvo pilnutėlis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 13, 2013, 6:18 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:15 AM

„Tokio koncerto populiarumo buvo sunku tikėtis“, - teigė Girmantės vadybininkas R. Michailovskis. - „Nusprendę projektą parodyti Kaune ieškojome jaukios, kamerinės aplinkos, nenorėjome „šokti aukščiau bambos“. Tačiau šiandien pamatėme, kad visi, norintys pasiklausyti Girmantės, į vidutinio dydžio sales nebetelpa“.

Girmantė, kaip ir paprastai savo koncertuose, publiką papirko ne tik žinomomis dainomis, bet ir šiltu bei betarpišku bendravimu. Renginio erdvė – „Gala“ amfiteatras – tokiam koncertui buvo ypač palanki. Visi žiūrovai buvo vienodai arti atlikėjos, galėjo dar labiau įsitraukti į koncerto programą, todėl kartu su Girmante dainavo žinomiausias Adele dainas.

Atlikėjai paklausus, kas į koncertą atėjo pirmą kartą, į orą pakilo didžioji dalis renginyje buvusių žmonių rankų. Girmantė po koncerto prisipažino, kad yra labai maloniai nustebinta, jog jos klausytojų ratas plečiasi – didėja ne tik publikos kiekis, tačiau ir jų amžiaus įvairovė. „Gala“ amfiteatre buvo ir studentiško, ir garbaus amžiaus žmonių.

Kelis kartus nusilenkti bei pakartoti paskutinį programos kūrinį, „Rolling in the Deep“, kviesta Girmantė visiems susirinkusiems pažadėjo, kad su šia programa į Kauną dar sugrįš ir nudžiugino pranešdama, jog kitą koncertą šiame mieste surengti planuoja Kalėdiniu laikotarpiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.