Į kokius muzikos šou galima nuskristi artimiausiu metu?

Praha, Berlynas, Miunchenas, Amsterdamas, Briuselis – vietos, kurias savo žemėlapiuose turėtų pasižymėti kiekvienas melomanas. Atlikėjai, kurių artimiausiu metu Lietuvoje negalima tikėtis išvysti, čia savo gerbėjams rengia grandiozinius pasirodymus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2013, 4:30 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:59 PM

Roko grupė „Nickelback“, visame pasaulyje išgarsėjusi su daina „How You Remind Me“, šiandien yra vienas sėkmingiausių Kanados kolektyvų, pardavęs daugiau nei 50 mln. albumų visame pasaulyje. Jau lapkričio 4 dieną grupė pasirodo Berlyne. Prahos gyventojai bei svečiai ją galės išvysti lapkričio 7 d., Amsterdamo – lapkričio 18 d., Briuselio – lapkričio 21 d. Koncertų bilietų kainos prasideda nuo 45 eurų.

Grupė, garsėjanti ne tik pianino skambesiu ir lyrišku vokalu, bet ir tuo, kad grodami nuolat tarpusavyje keičiasi instrumentais, yra amerikiečiai „One Republic“. Jie vasario 16 dieną pasirodys Prahoje, 26 d. – Miunchene, 28 d. – Berlyne, kovo 3 dieną – Amsterdame, kovo 4 d. – Briuselyje. Bilietų kainos – nuo 42 eurų.

„Grammy“ apdovanojimų laimėtojas Bruno Marsas, nuo 2010 m. pardavęs daugiau nei 10 mln. albumų ir 58 mln. singlų visame pasaulyje, pop, "r&b", soulo muzikos gerbėjams savo pasirodymą dovanos spalio 28 d. Berlyne ir lapkričio 12 d. Miunchene. Melomanai bilietus į atlikėjo, 2011 m. įtraukto į 100 įtakingiausių planetos žmonių sąrašą, koncertą gali įsigyti nuo 65 eurų.

Popscenos karalius Justinas Timberlake'as, dažnai lyginamas su legenda tapusiu Michaelu Jacksonu, balandžio 24 d. pasirodys Berlyne. Bilietai į atlikėjo koncertą kainuoja 101 eurą.

Išsiilgusieji sero Eltono Johno, jį išvysti gali ne tik gruodžio 19-ąją Kaune, bet ir gruodžio 16 d. Briuselyje ir gruodžio 18 d. Prahoje (bilietų kainos nuo 90 eurų). Šiuo laikotarpiu miestai taip pat šurmuliuos ir nuo tradicinių kalėdinių mugių, garsėjančių visame pasaulyje.

Kelių valandų kelionę į muzikinius traukos centrus garantuoja oro linijos „Air Lituanica“, kurios vykdo skrydžius 5 reguliariais maršrutais iš Vilniaus oro uosto į Briuselį, Amsterdamą, Berlyną, Prahą ir Miuncheną. Kalėdiniu laikotarpiu „Air Lituanica“ vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Palangos į Londoną ir Dubliną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.