G.Vagelis kviečia merginas filmuotis jo klipe

Šį penktadienį dainininkas Gabrielius Vagelis kviečia merginas į atranką prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama”. Čia išrinktosioms bus suteikta galimybė filmuotis naujausiame jo klipe dainai „You are beautiful”.

Šį penktadienį dainininkas Gabrielius Vagelis kviečia merginas į atranką prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama”.
Šį penktadienį dainininkas Gabrielius Vagelis kviečia merginas į atranką prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama”.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2013, 2:23 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:46 PM

„Žmonės įpratę grožio etalonu laikyti pagal populiariosios kultūros šablonus nulietas gražuoles. Yra sukurtas keistas moters standartas, bet dažniausiai visa tai – tik fotošopas. Mes ieškosime įvairaus tipažo, įvairaus amžiaus merginų, nes grožis neturi vienos formulės”, - sakė Gabrieliaus prodiuseris Šarūnas Kirdeikis.

„Manau, kad visi žmonės yra gražūs ir nereikia panikuoti, kad vienos gražesnė ausis, o kitos – lūpa. Aš noriu visoms merginoms priminti, kad yra fainos ir gražios. Apie tai ir dainuoju”, - sakė dainininkas.

Atrankoje, kurios dalyvavimą riboja vienintelė sąlyga – būti ne jaunesnėms nei 16 metų, sprendimus priims kompetetinga komisija, kurios gretose be paties Gabrieliaus bei Šarūno bus galima išvysti kokybiškiausio muzikinio TV projekto „Lietuvos balsas” prodiuserį Gediminą Jaunių, Agnetą Gabalytę, Fotogenijai.lt fotografus Naglį Bierancą bei Simoną Bekupę, įvaizdžio specialistė Kotryną Kirdeikytę, režisierę Alginą Navickaitę bei kt.

„Tikiuosi, ateis daug gražių ir įvairių merginų. Bijau tik dėl to, kad iš gausybės gražuolių gali būti sunku išsirinkti”, - juokėsi Gabrielius.

Naujajame Gabrieliaus vaizdo klipe merginos turės būti savimi, tad ypatingo pasiruošimo atrankai nereikia. Organizatoriai priduria, kad sudalyvauti galės ir renginio metu užsiregistravusios praeivės. Pokalbio metu komisijos nuomonę lems charakterio savybės ir tai, kaip mergina jaučiasi prieš objektyvą.

Registracijos pradžia – 18 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.