Nauja interneto sensacija – M.Cyrus vaizdo klipo parodija per „Chatroulette“

Visuomenės iškoneveiktas Miley Cyrus dainos „Wrecking Ball“ vaizdo klipas – ir vėl dėmesio centre. Tiesa, visus domina ne originalus dainos klipas, o jo parodija, kurią sukūrė „Chatroulette“ žvaigždė Steve'as Kardynalas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2013, 3:26 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:05 AM

Per parodiją Steve'as pasipuošė panašiu į M.Cyrus kostiumu, pasidažė lūpas ir atkartojo vaizdo klipą savo svetainėje. Tiesa, S.Kardynalas klipą įrašinėjo prisijungęs prie vaizdo pokalbių svetainės „Chatroulette“, kurioje atsitiktiniam pokalbiui sujungiami du prie puslapio prisijungę vartotojai. Tad Steve'o šou spėjo pamatyti visas būrys internautų. Jų reakcijos į komiko pasirodymą buvo įvairios: pradedant pasibjaurėjimu, baigiant ovacijomis.

Komiko sukurtas vaizdo klipas internete išplito akimirksniu. Vos per parą jį peržiūrėjo daugiau nei 10 mln. „Youtube“ lankytojų. Tai yra žiūrimiausias visų laikų S.Kardynalo sukurtas vaizdo klipas, nors panašiomis aplinkybėmis jis yra parodijavęs Lady Gagą, Carly Rae Jepsen ir kitas žvaigždes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.