Dėl JAV sankcijų rusams - problemos M.Cyrus ir J.Timberlake'ui

Amerikiečių popmuzikos žvaigždžių Miley Cyrus ir Justino

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-04-03 20:03, atnaujinta 2018-02-14 21:44

Į J.Timberlake'o gegužės mėnesio pasirodymą Helsinkio arenoje „Hartwall“, kuri priklauso vienam iš Rusijos naftos prekybos bendrovės „Gunvor“ įkūrėjų Genadijui Timčenkai bei broliams Borisui ir Arkadijui Rotenbergams, išpirkti visi bilietai.

Minėtus tris asmenis po Rusijos Krymo aneksijos praėjusį mėnesį JAV įtraukė į Rusijos prezidentui V.Putinui artimų asmenų, kuriems uždrausta išduoti vizas ir kurių lėšos buvo įšaldytos, sąrašą.

M.Cyrus šioje didžiausioje Suomijos pramogų arenoje turėtų koncertuoti birželio mėnesį.

Helsinkio koncertų organizatoriai „Live Nation Finland“ sako, kad jų teisininkai aiškinasi su JAV pareigūnais, ar dėl arenos savininkams taikomų sankcijų bus uždrausti planuoti amerikiečių atlikėjų pasirodymai.

„Mes aiškinamės galimybes, ar tai galėtų turėti įtakos Amerikos artistų pasirodymams“, – sakė „Live Nation Finland“ direktorė Nina Castren.

„Jeigu taip, tai mums reikės surasti kitą sprendimą. Bet aš manau, kad ši problema bus išspręsta ir koncertai įvyks“, – kalbėjo ji.

G.Timčenka ir broliai Rotenbergai pernai kartu su arena įsigijo dalį Helsinio ledo ritulio komandos „Jokerit“, kuri čia treniruojasi, akcijų.

Su G.Timčenkos ir B. ir A.Rotenbergų Suomijos kompanija „Arena Events Oy“ susisiekti nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.