Kokias staigmenas Motinos dienai rengia Lietuvos popžvaigždės?

Pirmą gegužės sekmadienį, gegužės 4 d., 16 val., Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks Didysis Motinos dienos koncertas, kuriame pasirodys didžiulis būrys lietuviškos scenos žvaigždžių - Vaidas Baumila, Mantas Jankavičius, Kastytis Kerbedis, Karina Krysko, Evelina Sašenko, Rūta Ščiogolevaitė ir daugelis kitų. Žinomi atlikėjai ruošia pačių gražiausių dainų puokštę, kurią dedikuos visos šalies mamoms, nepamiršdami ir savo pačių motinų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 12:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:26 PM

„Sudaryti darnią programą, kurią atliks daugiau nei 20 visiškai skirtingų atlikėjų, grupių ir pritariančiųjų kolektyvų,– išties nemenkas iššūkis, tačiau jis jau įveiktas, – sako dainininkams pritarsiančio Kauno miesto simfoninio orkestro dirigentas Martynas Staškus. – Visos koncerto dainos pagaliau atrado joms tinkamiausią vietą, formą ir klausosi tobulai – it ant smilgos suverti žemuogių karoliai, kuriuos kiekvienas gegužės 4 dieną galėsime padovanoti savo mamai.“

Profesionalių smuikininkių kolektyvas „Electric Ladies“ kartu su Kauno miesto simfoniniu orkestru pristatys popuri, sudarytą iš populiariausių savo programos kūrinių.

Merginų širdžių ėdikas V.Baumila atliks kūrinį „Ieškok manęs“, geriausius savo hitus „Nakty” ir „Dėl tavęs galiu“ atliks vienas populiariausių visų laikų dainininkų K.Kerbedis. Stiprių, žavių ir talentingų moterų trijulė K.Krysko, E.Sašenko ir R.Ščiogolevaitė nustebins įdomia trijų pasauline klasika tapusių kūrinių interpretacija. Šis jau nebe pirmą kartą scenoje kartu pasirodančių moterų trio išsiskiria tokia jėga, nuo kurios padažnėja širdies plakimas ir šiurpsta oda – tokie paveikūs, galingi yra šių dainingųjų deivių pasirodymai.

Bene mylimiausias visų laikų šalies atlikėjas Stasys Povilaitis koncerte atliks savo geriausių dainų popuri. Atlikėjas turi tiek populiarių dainų, jog vienos, dviejų ar trijų jo dainų publikai būtų tiesiog per maža, tad geriausia išeitis – trumpai perbėgti per visus geriausius maestro kūrinius. Staigmeną pateiks ir klasikinės muzikos duetas Edmundas Seilius ir Kristina Zmailaitė – su jais kartu į sceną lips dukrelė Barbora.

Neringa ir „Tele Bim-Bam“ atliks nuotaikingą ir puikiai žinomą dainelę apie mėlyną spalvą, kurią dainuoti kartu patiks ir mamoms, ir su jomis į koncertą atėjusiems mažiesiems.

Egidijus Sipavičius atliks savo visų laikų geriausią dainą „Antilopė“, Ieva Narkutė pristatys naujausią dainą „Skaidrės“ – ryškų, drąsų, energingą ir, kaip visuomet susimąstyti įkvepiantį kūrinį. Kartu su Deividu Norvilu trauksime Vytauto Kernagio dainą „Mūsų dienos kaip šventė“, o legendinį Kipro Mašanausko kūrinį „Kokia nuostabi, Lietuva esi“ atliks nuolat stebinantis atlikėjas M.Jankavičius.

Antrąsyk rengiamas ir jau tradiciniu tampantis Didysis Motinos dienos koncertas neįsivaizduojamas be suaugusių ir vaikų mėgstamo kūrinio „Aš širdyje tikrai myliu savo mamą“, kurį atliks kolektyvas „Džimbos vaikai“.

Gražų, jautrų koncertą, dedikuotą mamoms, ves Jurgita Jurkutė ir Marijus Mikutavičius.

Pasak koncerto vedėjo, visi atlikėjai koncertui ruošiasi ypatingai kruopščiai ir tai yra visiškai suprantama. „Juk sveikindamas mamas, dainuodamas ar grodamas joms kiekvienas atlikėjas bei muzikantas pirmiausia galvoja apie savo mamą“, – neabejoja vienas garsiausių šalies atlikėjų ir televizijos veidų M.Mikutavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.