M.Jacksonas ir J.Timberlake'as žibėjo per „Billboard“ ceremoniją

Popmuzikos karalius

„Billboard“ muzikos apdovanojimų ceremonija.<br>AP nuotr.
„Billboard“ muzikos apdovanojimų ceremonija.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 19, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:01 PM

Dėl sekmadienį debiutavusios M.Jacksono hologramos, kuri atspindėjo garsiuosius jo šokio judesius, kai kuriuos žiūrovus užplūdo emocijos.

Tuo tarpu J.Timberlake'as laimėjo septynis apdovanojimus, tarp jų – geriausio atlikėjo ir „Billboard 200“ albumo.

„Visi kiti finalininkai, Miley, „Imagine Dragons“, Bruno, Katy, aš myliu jus, žmonės, tai – ne varžybos, bet jei tokios yra, aš laimėjau!“ – sušuko J.Timberlake'as, šokdamas su savo grupe.

M.Jacksono holograma atliko „Slave to the Rhythm“ – dainą iš jo naujojo, po mirties išleisto albumo „Xscape“, drauge su didele grupe šokėjų. Tai buvo ryškiausias Las Vegase įvykusio šou akcentas.

„Stengėmės padaryti kaip galėdami geriau, taip, kaip, mūsų nuomone, Michaelui būtų patikę, ir tie iš mūsų, kas tikrai gerai pažinojo Michaelą, dėl to turėjome gerą perspektyvą“, – užkulisiuose sakė „Epic Records“ vadovas L.A.Reidas (L.A.Ridas), kuris dirbo prie naujojo albumo ir jį išleido.

Robinas Thicke'as, kuris laimėjo keturis apdovanojimus, tarp jų – „Hot 100“ dainos už „Blurred Lines“, pristatė naują dainą „Get Her Back“, kuria stengėsi palenkti savo žmoną, aktorę Paulą Patton. Vasario mėnesį pora paskelbė, kad skiriasi, o dabar dainininkas dainavo priklaupęs ant vieno kelio ir užbaigė tokia eilute: „Turiu šįvakar ją susigrąžinti“.

Vakaro metu buvo nemažai bendrų pasirodymų, tarp jų – „sprogstamasis“ Carrie Underwood ir Mirandos Lambert duetas, o apdovanojimą gavęs Luke'as Bryanas ir „Florida Georgia Line“ tapo auditorijos favoritais atlikę „This Is How We Roll“.

Miley Cyrus „nuotoliniu būdu“ iš Jungtinės Karalystės, kur dabar gastroliuoja, atliko „The Beatles“ dainą „Lucy in the Sky with Diamonds“ su Wayne'u Coyne'u iš „The Flaming Lips“.

„Žinoma, turiu padėkoti visiems savo nuostabiems gerbėjams ... Ačiū visiems už tai, kad padarėt šį (keiksmažodis) įmanomą, oi, mane rodo ABC, atsiprašau“, – sakė ji, dėkodama už apdovanojimą „Top Streaming Artist“, ir galiausiai iškišo liežuvį.

Katy Perry, kuri buvo paskelbta geriausia atlikėja, taip pat atliko dainą „nuotoliniu būdu“.

Lorde gavo du apdovanojimus – kaip geriausia nauja atlikėja ir už geriausią roko dainą („Royals“).

Ši dainininkė iš Naujosios Zelandijos, vėl vilkėdama juodai, atliko savo naują hitą „Tennis Court“ ir pademonstravo skiriamuoju bruožu tapusius nervingus šokio judesius.

Tarp kitų ceremonijos atlikėjų buvo Johnas Legendas, kuris sudainavo savo dabartinį hitą numeris vienas „All of Me“, Ariana Grande, tempermentingoji Shakira ir Jennifer Lopez, kuri gavo „Ikonos“ apdovanojimą ir dainavo tris valandas trukusio šou pradžioje ir pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.