Reperis Omerta pristato naujausią savo singlą „Problema“

Repo atlikėjas Omerta neseniai pristatęs daug prieštaringų vertinimų sulaukusį klipą „Savi“, pažymėtą „+18“ ženklu, pristato naujausią savo kūrinį „Problema“ įrašytą kartu su Kastyčiu Sarnicku-Kastetu iš grupės „G&G Sindikatas“.

Omerta pristato naujausią savo kūrinį „Problema“ įrašytą kartu su Kastyčiu Sarnicku-Kastetu.
Omerta pristato naujausią savo kūrinį „Problema“ įrašytą kartu su Kastyčiu Sarnicku-Kastetu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 10:53 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:21 PM

Šiemet „M.A.M.A.“ apdovanojimuose nominuotas „Metų hip–hopas“ kategorijoje repo atlikėjas Omerta tikslingai juda link sėkmės. Šiandien jis savo gerbėjams pristato naujausią savo singlą „Problema“.

„Pastaruoju metu įsitikinu, kad problema nevaikšto po vieną. Ji smaginasi, tampo nervus, užmėto mus įvairiausiais rūpesčiais iš kurių regis neišsikapstysi. Šis kūrinys gimė būtent tokiu metu, kai man viskas absoliučiai krito iš rankų. Manau, svarbiausia nepasiduot, tikėti, kad viskas išsispręs ir tie kasdieniniai rūpesčiai lieka tik prieskonis, kuris padeda mums susivokti, kad gali būti ir blogiau“, – sako Omerta.

„Tik parašęs tekstą, supratau, kad reikia pasiūlyti įrašyti ir Kastetui. Mes seni pažįstami ir man labai patinka jo savi ironija, o ši daina būtent tokia ir yra“, – pridūrė reperis.

Tai ne vienintelis bendras atlikėjų darbas, jau netrukus Kastetas vs Donciavas pristatys vaizdo klipą dainai „Pozityvas“, kurį filmavo Omerta.

Prie naujo Omertos kūrinio rankas prikišo ir naujosios kartos prodiuseris Dovydas Rokas iš modernų audio ir vizualizacijų meną kuriančios jaunos kompanijos „FRGMNTS“.

„Jeigu atvirai, tai „FRGMNTS“ man yra šių metų atradimas, tikiu, kad Lietuvos ateities muzika priklausys būtent jiems“, – prisipažįsta Omerta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.