Per koncertą nusidainavusi Mariah Carey sulaukė gerbėjų pašaipų

Popmuzikos divos Mariah Carey (44 m.) koncertas Japonijoje sulaukė kritikos strėlių. Šeštadienio vakarą ant scenos žengusi ir gyvai savo dainas atlikusi žvaigždė prastu vokalu šiurpino ištikimiausius gerbėjus. Socialinio tinklo „Twitter“ erdvėje kaip mat pasklido kalbos apie tai, kad atlikėjai metas nutraukti ilgus metus vystytą muzikinę karjerą.

Per koncertą nusidainavusi M.Carey sulaukė gerbėjų pašaipų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Per koncertą nusidainavusi M.Carey sulaukė gerbėjų pašaipų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 1:14 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:57 AM

„Mariah Carey muzikinei karjerai atėjo galas. Ji – legenda, tačiau metas „atsistatydinti“. Ji tiesiog nebegali dainuoti. Kas nutiko?“, – retoriškai klausė vienas iš koncerte dalyvavusių klausytojų.

„Dabar suprantu, kodėl Mariah niekuomet nedainuoja gyvai. Štai kodėl!“, – pasišaipė internete žaibiškai pasklidusį vaizdo įrašą išvydusi gerbėja.

Tiesa, dainininkė teisinosi techniniais nesklandumais, mat mikrofoną puošęs milžiniškas auksinis drugys vis nuslysdavo, taip trikdydamas Mariah dėmesį.

Tačiau klausytojų toks pasiteisinimas neįtikino – Mariah nusidainavimą jie kaip mat susiejo su vos neseniai į viešumą iškilusia žinia apie skaudžias dainininkės ir jos vyro, komiko Nicko Cannono skyrybas. Pora kartu buvo nuo 2008-ųjų ir turi dvi atžalas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Taking Regional Leadership in Green Finance