Kaune penktadienį bus švenčiamas hiphopo Helovinas

Per 20 atlikėjų, 2 scenos ir šimtai hiphopo muzikos gerbėjų. Penktadienį Helovino proga Kauno širdyje esančioje pramogų erdvėje „Xata“ rengiamas išskirtinis vakaras – „Hip Hop Halloween“. Kaip teigia vakaro organizatoriai, tai bus masiškiausias pastarojo meto hiphopo kultūros renginys tiek atlikėjų, tiek lankytojų skaičiumi.

Kastetas ir Donciavas publikai pristatys ir negirdėtus kūrinius, ir senąją savo kūrybą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Kastetas ir Donciavas publikai pristatys ir negirdėtus kūrinius, ir senąją savo kūrybą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 2:53 AM

„Galinga hiphopo šventė, kurioje tai, kas geriausia šioje muzikoje, suras ir pradedantysis klausytojas, ir jau daug metų sekantis visas naujienas“, – renginį apibūdina vienas iš renginio organizatorių ir puikiai Lietuvos scenai pažįstamas atlikėjas Konstantinas Kiveris-Lilas.

Pagrindinė vakaro žvaigždė – danas MC Black Daniels, kuris jau ne pirmą kartą lankosi Lietuvoje ir kaskart sutraukia minias gerbėjų.

Renginyje bus ir visas geriausių lietuvių hiphopo atlikėjų desantas: „Kastetas vs Donciavas“, „Garazhe Nerūkoma“, „Karpiz & ReWritable“, „Micro One“, Ironvytas Pro ir daugelis kitų.

„Su Donciavu esame įpusėję solinio albumo įrašus, tai pagrosime ir dar niekur negirdėtų kūrinių, ir nepamiršime nupūsti dulkių nuo senosios kūrybos. Ant scenos kartu esame daugiau metų, nei yra sukakę daliai klausytojų, todėl suprantame vienas kitą iš pusės žodžio ir programoje pasiliksime vietos improvizacijai - garantuojame gerą nuotaiką ir daug judesio“ – žada daugiau nei du dešimtmečius Lietuvos hiphopo scenoje esantis Kastetas.

Vieną iš renginio scenų kuruoja ir legendinio „Dinamitas Fest“ organizatoriai, kurie kasmet rengia bene didžiausią Lietuvoje hiphopo atlikėjų festivalį. „Reikėtų tikėtis kokybiškos masės. Netuščiažodžiausim apie šviesas ir garsą, šis renginys kaip „Maxima“ – pagalvota apie viską. Renginio detales dėliojomės ilgai ir atsižvelgdami į tai, kokio vakarėlio tikėtumėmės patys“, - sako organizatoriai.

Kadangi renginys susijęs ir su daugelyje pasaulio šalių švenčiamu Helovinu, organizatoriai žada ne tik kokybiškus pasirodymus ant scenos, bet ir šventės atmosferai pritaikytą aplinką. „Bus viskas, kas priklauso temai – specialus personalo makiažas, kostiumai, specialios vizualizacijos ir panašiai. Tai vienas iš tų renginių, kuriame geriau viską pamatyti patiems, o ne ilgai klausytis draugų pasakojimų“, - patikino „Hip Hop Halloween“ organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.