Nidą gegužės pabaigoje vėl užplūs Lietuvos popžvaigždės

Gegužės 29-30 dienomis Nidą sudrebins 21-oji kasmetinė vasaros sezono atidarymo šventė „Benai, plaukiam į Nidą!“.

Festivalyje dalyvaus ir grupė „69 danguje“.<br>T.Bauro nuotr.
Festivalyje dalyvaus ir grupė „69 danguje“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-05 13:11, atnaujinta 2018-01-04 22:52

Šiemet jos organizavimu rūpinasi „Zuzi entertainment“ kompanija. Kaip ir kiekvienais metais, LRT transliuojamame renginyje pasirodys garsiausi Lietuvos popscenos atlikėjai, kurie kartu su „Vilniaus Sinfonietta“ ir LRT ritmo grupe naujomis dainomis ir hitais griausmingai ir užtikrintai paskelbs vasaros sezono pradžią.

Grandioziniame Nidos festivalyje skambės Dagnos, Irenos Starošaitės, Liepos Mondeikaitės, Žilvino Žvagulio, Edgaro Lubio, Sashos Songo, Eglės Jakštytės, Česlovo Gabalio, Pauliaus Sinkevičiaus, Karinos Krysko, Aistės Pilvelytės, Vytauto Šiškausko, o taip pat auksinio Mariaus Jampolskio ir Irūnos Puzaraitės dueto atliekamos dainos.

Gerą nuotaiką palaikys ir gausybė grupių, tarp kurių bus galima išvysti „Džentelmenus“, „el Fuego“, „Patrulius“, „2 Donatus“, „4 Roses“, naują popklasikos fortepijoninį duetą „Piano Link“ ir „69 Danguje“. O kur dar savo pasirodymais stebinantis Lauros Remeikienės vadovaujamas choras „Chameleonas“.

Šventės svečiai turės galimybę pasiklausyti autorinių dainų Bardų koncerte, kuriame dalyvaus Jūratė Miliauskaitė, Vytautas Kairys, grupė „Subtilu-Z“ ir legendinis „Aktorių trio“, kurį sudaro K.Smoriginas, O.Ditkovskis ir S.Bareikis.

Net dvi dienas truksiančiame festivalyje žiūrovus džiugins ne tik visiems žinomų dainų melodijos, grupės „Ritmas kitaip“ bei Sedos Pučiamųjų orkestro „Griaustinis“ muzikos ritmai, bet ir Lietuvos kino, televizijos ir teatro aktoriaus M.Jampolskio monospektalis.

Gerą festivalio nuotaiką palaikys šventės vedėjai Justė Zinkevičiūtė, Ieva Gervinskaitė, M.Jampolskis ir Dainius Palivonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.