Alternatyviame P. Gagarinos klipe – ašaros ir karo belaisviai

Polina Gagarina „Eurovizijoje“ liko antra.<br>AP nuotr.
Polina Gagarina „Eurovizijoje“ liko antra.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2015, 3:45 PM, atnaujinta Nov 26, 2017, 5:31 PM

Aistros dėl Rusijos atstovės „Eurovizijoje“ Polinos Gagarinos pasirodymo nerimsta. Vieni piktinasi, kad lietuvių muzikos profesionalų komisija „nusodino“ rusaitę, kuriai televizijos žiūrovai Lietuvoje skyrė trečiąją vietą, kiti, priešingai, – džiūgauja, kad agresiją demonstruojančios valstybės atstovė liko be balų.

Lietuva buvo viena iš dviejų valstybių, nepatikėjusi P.Gagarinos skleidžiama taikos ir gėrio žinia.

„Mes esame pasaulio piliečiai. Skirtingi, tačiau kartu ir vienodi. Mes tikime, tikime svajonėmis. Meldžiame taikos ir išgijimo. Aš tikiu, kad mes galime pradėti viską iš naujo. Mes tikime, mes tikime viena svajone“, – tokie yra dainos „A Million Voices“ žodžiai apie viltį ir taiką.

Net ir oficialus P.Gagarinos vaizdo klipas – saldus iki negalėjimo. Pavyzdžiui, baltame fone balta suknele pasipuošusi šviesiaplaukė dainuoja apie geresnį rytojų ir lygybę. Kartais klipe parodomi vaikai ir nėščios moterys.

Tokią taikos žinutę į „Euroviziją“ nešė šiuo metu karinę galią Ukrainoje demonstruojanti Rusija. Ištikimi dainų konkurso gerbėjai kiek „pataisė“ oficialų „A Million Voices“ vaizdo klipą. Alternatyvioje video įrašo versijoje vaikus ir nėščias moteris pakeitė vaizdai iš karo Ukrainoje.

Mūšiai, šaudmenys, karo belaisviai – juos į klipą įmontavo „YouTube“ vartotojas, pasivadinęs 5PECTAT0R. Tiesa, tai vienintelis jo vaizdo klipas. Manoma, kad dėl savo paties saugumo autorius nepateikia jokios informacijos apie save, o vaizdo medžiagą draudžiama komentuoti.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Polina „Eurovizijoje“ liko antra, o konkursą nugalėjo Švedijos atstovas Mansas Zelmerlow su daina „Heroes“.

VISAS „EUROVIZIJOS“ NAUJIENAS SKAITYKITE ČIA

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.