Gimtadienį švenčiančios Monikos Linkytės dovana – nauja daina

M.Linkytė 24-uosius gyvenimo metus pasitinka nauja daina ir įvaizdžiu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
M.Linkytė 24-uosius gyvenimo metus pasitinka nauja daina ir įvaizdžiu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 3, 2015, 3:14 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 5:01 PM

Savo 23-iojo gimtadienio proga Monika Linkytė gerbėjams pristato dainą „Po dangum“ iš savo debiutinio muzikos albumo, kuris pasirodys jau visai netrukus. Šią dainą Monikai sukūrė Leonas Somovas ir Jazzu.

„Tai lietuviška, šviesaus liūdesio daina su gražiais, prasmingais žodžiais. Justei kitaip parašyti neišeina, o man tas šviesus liūdesys yra labai artimas“, – šypsosi Monika.

Pasak jos, dainos skambesys bus panašus į visą naujo albumo skambesį. „Laikas parodyti tikrąją save – visi įpratę matyti romantišką, mėlynakę, ilgų kasų Moniką, atliekančią lėtą dainą ir vilkinčią suknelę ligi žemės. Bet tai ne visai aš! – sako dainininkė. – Ateinu su nauju garsu ir nauju įvaizdžiu.“

Gerbėjams savo gimtadienio proga Monika dovanoja dovaną pati ir tikina, kad duoti visada yra smagiau, negu gauti. „Kai pats kažką atiduodi, visuomet įvyksta grįžtamasis procesas, – sako ji. – Labai mėgstu dovanoti, o ypač stebėti žmonių šypsenas“.

Grįžtamoji reakcija įvyko ir po tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso, kur dviese su Vaidu Baumila jie atstovavo Lietuvai. „Tikiu, kad mums pavyko bent šiek tiek suvienyti tautą ir pati tai jaučiu – žmonės nebijo prieiti, pakalbinti, pasisveikinti ar papraščiausiai palinkėti geros dienos. Mūsų didelis ir nuoširdus darbas „Eurovizijoje“ sugrįžo su kaupu“, – sako Monika. Daugiau, pasak jos, niekas nepasikeitė – rytais geria tą pačią kavą ir lygiai taip pat mėgsta miegą.

Daina „Po dangum“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.