Ž. Žvagulio 50-mečiui – nauja daina ir įspūdingas koncertas

Ž.Žvagulis jubiliejų švęs su geriausiais draugais ir gerbėjais.<br>D.Umbraso nuotr.
Ž.Žvagulis jubiliejų švęs su geriausiais draugais ir gerbėjais.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2015, 12:23 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 5:28 AM

Dainininkui Žilvinui Žvaguliui šįmet sukanka 50. Ta proga rugpjūčio 7 dieną Klaipėdos vasaros estradoje vyks specialus jubiliejinis koncertas „Atgal į Klaipėdą“.

„Su visais mano draugais prisiminsime visą muzikinį bagažą, kurį sukaupiau per 30 metų scenoje“, – žada Ž.Žvagulis.

Amžinu žemaičiu save vadinantis dainininkas artėjančio 50-mečio proga pristato ir naują dainą „Kita diena“.

Koncerte pasirodys visas būrys Lietuvos žvaigždžių ir pačių artimiausių dainininko bičiulių – Ovidijus Vyšniauskas, Česlovas Gabalis, Egidijus Sipavičius, Irena Starošaitė, Eglė Jakštytė, Stasys Povilaitis, Inga ir Arūnas Valinskai, Kęstutis Jablonskis, Rytis Cicinas, Marius Jampolskis, „Rondo“, „Tabasco“, „Patruliai“, „el Fuego“, „Džentelmenai“ ir kiti.

Ž.Žvagulis laikomas scenos linksmuoliu, bet pats prisipažįsta – tai ne visada atspindi jo tikrąją vidinę būseną.

„Pastaruosius penkerius metus nuo muzikos buvau pervargęs, idėjų neturėjau jokių, dėl to ir užsiėmiau kita veikla – leidyba, renginių organizavimu ir pan. Galėjau dirbti su kitais atlikėjais, bet pats dainuoti nebenorėjau – nieko nemačiau ir negirdėjau“, – neslepia Ž.Žvagulis.

Nepaisant to, dainininkas savo koncertinės veiklos nesustabdė: „ Man viskas buvo nebeįdomu – išeidavau į sceną ir savęs nekęsdavau, dariau tai per prievartą. Tačiau dabar jau jaučiu alkį muzikai, jau jos pasiilgau – todėl labai noriu sugrįžt į sceną pilna jėga ir su trenksmu“.

Atlikėjas pabrėžia, kad šis gimtadienis jam bus išties ypatingas ir skirsis nuo ankstesnių: „Ankstesni gimtadieniai buvo labiau komerciniai reikalai, o šis bus mano širdies ir minčių grįžimas namo, į mano miestą. Labiausiai dėl šios progos džiaugiuosi todėl, kad žinau, kad atvyks visi, kuriems paskambinau. Anksčiau buvo lengviau, dažniau visi susitikdavome, bet daug kas pasikeitė – prasidėjo verslai, pinigai irgi daug ką pakeitė. Susitikti vis sunkiau, pasimatome nebent darbuose. O dabar žinau, kad susirinks visa sena „chebra“, – džiaugėsi dainininkas.

Daina „Kita diena“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.