Filmo apie Džeimsą Bondą pagrindinę dainą atliks Samas Smithas

Antradienį oficialiai paskelbta, kam 24-osios bondiados dalies „007 Spectre“ kūrėjai patikėjo pagrindinį filmo garso takelio kūrinį. Jų pasirinkimu tapo populiarus britų atlikėjas Samas Smithas.

S.Smitho dainos nekantriai laukia ir muzikos, ir kino gerbėjai.<br>AP nuotr.
S.Smitho dainos nekantriai laukia ir muzikos, ir kino gerbėjai.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2015, 4:55 PM, atnaujinta Oct 16, 2017, 9:07 PM

23-ejų dainininkas jau įrašė dainą pavadinimu „Writing’s On The Wall“. Įrašų kompanija „Capitol Records“ naująjį kūrinį pristatys rugsėjo 25 dieną.

S.Smithas ne tik atliko „Writing’s On The Wall“, bet ir yra dainos bendraautoris. Jis šį kūrinį parašė drauge su kolega, taip pat „Grammy“ apdovanojimo savininku Jimmy Napesu.

Savo „Twitter“ paskyroje S.Smithas neslėpė jį užplūdusio džiaugsmo. „Tai – vienas ryškiausių mano karjeros momentų. Jaučiuosi pagerbtas, galėdamas pagaliau paskelbti, kad atlikau naująją Džeimso Bondo dainą. Galimybė būti legendinio britų palikimo dalimi man tiesiog gniaužia kvapą. Šiandien aš prisijungiau prie nepakartojamo būrio didžiausių mano įkvepėjų. Tikiuosi, kad jums patiks šios dainos klausytis taip pat, kaip man patiko prie jos dirbti“, – rašė vokalistas ir dainų autorius.

Kūrinys „Writing’s On The Wall“ yra išties išskirtinis, nes nuo 1965-ųjų tai – pirmoji pagrindinė filmo apie Džeimsą Bondą daina, kurią solo atliko britų atlikėjas vyras. Pagyrų naujajai „007 Spectre“ dainai negailėjo ir filmo prodiuseriai Michaelis G. Wilsonas ir Barbara Broccoli. Jie buvo nusiteikę ypač ambicingai, teigdami, jog dėl įkvepiančio motyvo ir išskirtinio S.Smitho balso „Writing’s On The Wall“ taps „viena nuostabiausių visų laikų Džeimso Bondo dainų.“

Daugumos iš ankstesniųjų Džeimso Bondo filmų dainos sulaukė milžiniško dėmesio, o pastaroji, Adele atlikta „Skyfall“, buvo įvertinta ne tik „Auksiniu gaubliu“, „Grammy“, bet ir „Oskaru“ bei tapo geriausiu britišku metų singlu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.