Atlikėjas G. Vagelis iš Londono į Lietuvą sugrįžo pasikeitęs

G.Vagelio įvaizdis dabar – kitoks nei prieš keletą metų, kai jis garsėjo Lietuvos televizijos laidose.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
G.Vagelio įvaizdis dabar – kitoks nei prieš keletą metų, kai jis garsėjo Lietuvos televizijos laidose.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2015, 12:31 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 6:28 PM

„Lietuvos balse“ ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje sužibėjęs dainininkas Gabrielius Vagelis nusprendė mokslus tęsti Lietuvoje. Metus Londone, Britų ir airių moderniosios muzikos institute (BIMM), praleidęs atlikėjas nutarė iškeisti lietuvių pamėgtą Didžiąją Britaniją į tėvynę, bet grįžo jis ne tuščiomis – su visiškai nauja daina.

Vilniuje G.Vagelis jau pradėjo studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Nors vieta nauja, bet profilis išliko tas pats – atlikėjas toliau mokysis kompozicijos, ką buvo pasirinkęs ir Londone.

„Truputį gaila, kad teks vėl pradėti iš naujo, bet noras grįžti namo buvo stipresnis už tuos prarastus metus. Nors negaliu sakyti, kad prarastus – susipažinau su daugybe nuostabių žmonių, patobulėjau kaip muzikantas, o svarbiausia, kad įgyvendinau savo svajonę pagyventi Londone. Dar ir dainą naują parsivežiau“, – apie gyvenimo pokyčius pasakoja jaunasis atlikėjas, grįžęs iš Didžiosios Britanijos stebinantis ir pakitusiu stiliumi bei išvaizda.

G.Vageliui naująją dainą sukūrė švedas Olle Södergranas ir britas Nathanas Smartas, su kuriais dainininkas susipažino universitete, taigi prie kūrinio dirbo išties tarptautinė komanda.

„Neslėpsiu, naujoji daina šiek tiek skiriasi nuo ankstesnės mano kūrybos, bet turbūt tai natūralu, nes visuomet drąsiai žiūriu į naujoves. Svarbiausia, kad rezultatu esu patenkintas, ir labai tikiuosi, kad ši daina patiks ir klausytojams“, – sako G.Vagelis.

Naujoji G.Vagelio daina „Hear me now“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.