N. Bunkė su „Pop Ladies“ pristato naują ypatingą klipą

Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Oct 19, 2015, 11:03 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 6:31 AM

Lietuvos merginų muzikos grupė „Pop Ladies“ pristato naują dainą ir muzikinį vaizdo klipą. Dainos „Tik naktis“ žodžių ir muzikos autorius – Deivydas Zvonkus, jis sukūrė lyrišką ir emocionalią dainą.

Šis kūrinys labai skiriasi nuo klausytojui įprasto „Pop Ladies“ repertuaro. Dainos žodžiai pripildyti meile, bet kartu ir ilgesiu bei noro pabūti su savimi ir pajusti savo vidinę būseną.

Muzikinis vaizdo klipas buvo nufilmuotas Klaipėdoje, prabangiuose privačiuose apartamentuose – „Klaipėda Penthouse“. Buvo panaudota įvairi apšvietimo ir naujausia filmavimo technika.

Pirmą kartą „Pop Ladies“ merginos klipui kurti pasirinko su Rusijos rinka dirbančią klipo režisierę Vilmą Zalanskaitę ir jos filmavimo komandą. Vilma jau kelis metus mokosi pas įžymius Kijevo ir Maskvos režisierius ir muzikinių klipų kūrėjus. Jos pačios nufilmuotas vaizdo klipas šiais metais patenko į pirmą vietą Baltarusijos muzikinių laidų kanaluose.

„Pop Ladies“ narės prisipažino, kad pasirinko V.Zalanskaitę dėl kitokio požiūrio į klipų filmavimą bei pateikimą. Pasak pačios V.Zalanskaitės, ji buvo sužavėta, kad šios grupės merginos realiame gyvenime yra tokios pat jausmingos, energingos, mylinčios, kaip ir jų atliekamos dainos.

Vilma pasakojo, kad atlikėjos klipo filmavimo metu labai profesionaliai ir su užsidegimu atliko visus sumanymus. Nufilmuotas 2015-ųjų žiemą ir daugiau nei pusmetį brandintas bei tobulintas kūrinys leis ištikimiems „Pop Ladies“ gerbėjams pamatyti visai kitokį grupės klipą, atveriantį duris į tikras, kartais skausmingas emocijas.

Kviečiame pasiklausyti dainos ir įvertinti muzikinį klipą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.