Paaiškėjo, kas „apšildys“ „Sel“ koncertą „Žalgirio“ arenoje

2015-ųjų gruodžio 5-oji įeis į Lietuvos muzikos istoriją – tą dieną brangiausią visų laikų šou surengs grupė „Sel“. Iki koncerto likus kelioms dienoms atskleidžiama, kas šeštadienį „Žalgirio“ arenoje lips ant scenos prieš pasirodant Egidijui Dragūnui ir jo grupei.

H.Caswellas „apšildys“ ir „Sel“ pasirodymą Londone.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
H.Caswellas „apšildys“ ir „Sel“ pasirodymą Londone.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 4:14 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 1:37 AM

Garbė apšildyti „Sel“ pasirodymą teko ne mūsų šalies atlikėjams ar didžėjams. Specialiai į Lietuvą dėl šou „360“ iš Didžiosios Britanijos atvyksta vietos žvaigždė Hiltonas Caswellas – puikiai žinomas didžėjus ir prodiuseris.

„Grupės „Sel“ muzika yra labai įkvepianti ir puikiai sukurta. Nekantrauju, kada galėsiu groti šalia tokio išskirtinio atlikėjo“, – sako kultinės Lietuvos grupės šou apšildysiantis svečias iš Anglijos.

Jis „apšildys“ ir grupės koncertą Londone, kuris sausio 15 dieną nugriaudės koncertų salėje „O2 Academy Brixton“.

H.Caswellas neslepia susižavėjimo „Sel“. „Kaip muzikos prodiuseris, vertinu „Sel“ muzikos įvairovę ir žaviuosi, kaip skirtingi žanrai gali gerai skambėti galutiniame rezultate. „Sel“ muzika tiesiog yra puiki, dievinu ją“, – liaupsių Lietuvos žvaigždei negaili Britanijoje reziduojantis prodiuseris.

E.Dragūno muzikos grupę giriantis Hiltonas pats turi kuo didžiuotis. Jis yra rengęs savo šou daugiau nei 50 šalių, dalinęsis scena su tokiais šokių muzikos dievaičiais kaip Paulas van Dykas, Arminas van Buurenas, Carlas Coxas ir kitais.

H.Caswellas yra varęs publiką iš proto tokiuose pasaulinio garso klubuose ir festivaliuose kaip Pietų Korėjos „Octagon“, „Space“ Ibizoje, pagrindėje „Ministry of Sound“ ir Londono „SW4“ scenoje, Pietų Afrikos „Ultra“ ir Ukrainos „Kazantip“.

Tuo tarpu Kauno „Žalgirio“ arenoje jau prasidėjo pasiruošimas bene brangiausiam visų laikų Lietuvos atlikėjų organizuojamam šou. 400 tūkstančių eurų kainuosiančio koncerto „360“ scena statoma 7 dienas. Vėliau prireiks 2 parų ją išmontuoti.

Iš viso prie šio projekto dirba 200 žmonių. E.Dragūnas scenoje pasirodys su 8 muzikantų grupe. Garsenybė be žinomų dainų yra paruošęs gerbėjams, kurių „Žalgirio“ arenoje bus apie 20 tūkstančių, ne vieną staigmeną. „Sel“ lyderis yra prasitaręs, kad grįš prie savo grupės muzikinių ištakų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.