Šeštadienį – įspūdingo Davido Guettos šou transliacija

Šeštadienį, gruodžio 19 d. 23 val. Lietuvos gyventojai turės galimybę išgirsti pasaulinės žvaigždės Davido Guettos koncertą tiesiogiai iš Paryžiaus. Galimybę netiesiogiai dalyvauti pasaulinės žvaigždės koncerte suteikė internetinė muzikos paslauga „Deezer“.

D.Guetta (centre) – vienas populiariausių pasaulio didžėjų.<br>AP nuotr.
D.Guetta (centre) – vienas populiariausių pasaulio didžėjų.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-18 11:54, atnaujinta 2017-09-28 16:40

Lietuvoje „Deezer“ išskirtinėmis sąlygomis naudojasi telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientai. Operatorius siūlo specialius mokėjimo planus, kuriuos papildo „Deezer Premium“ naryste už mažesnę kainą.

Transliacija yra visiškai nemokama. Norint klausyti, nereikia pirkti ir „Deezer Premium“ prenumeratos – užteks apsilankyti „Deezer“ svetainėje ar atsiųsti programėlę išmaniesiems telefonams.

Lietuvai šis koncertas aktualus dar ir todėl, kad kitąmet didžėjus yra suplanavęs pasirodymą mūsų šalyje, birželį sostinės Vingio parke vyksiančiame festivalyje „Summerburst“. Tad bus galima iš anksto įsitikinti, kad eiti bus verta.

D.Guetta – garsus prancūzų didžėjus, prodiuseris, grojantis hauso, pop ir šokių muziką. Jis buvo vienas pirmųjų didžėjų, kuriam pavyko elektroninę muziką pristatyti plačiajai auditorijai. Pasaulinę sėkmę jis pasiekė 2009 m., kai išleido albumą „One Love“, o vėliau sėkmę įtvirtino albumu „Nothing But The Beat“. Dabar tai vienas geriausiai apmokamų pasaulio didžėjų ir prodiuserių.

Jis garsėja bendrais kūriniais su didžiausiomis žvaigždėmis – Rihanna, Sia, Snoop Doggu, Kelly Rowland, Nicki Minaj, Chrisu Brownu ir kitais.

D.Guetta per savo karjerą pardavė daugiau negu 8 milijonus albumų ir 40 milijonų singlų. Muzikos kūrėjas turi milijonus klausytojų visame pasaulyje– jo „Facebook“ sekėjų skaičius pasiekė 15 mln., „Twitter“ – 19 mln., o klipų peržiūros „YouTube“ perkopė 2 mlrd.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.