Ovidijus Vyšniauskas 60-metį švęs didžiausiose šalies arenose

Populiarus dainininkas Ovidijus Vyšniauskas pavasarį surengs koncertus, kuriais paminės savo ypatingą sukaktį.

Ovidijus Vyšniauskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ovidijus Vyšniauskas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 4:12 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:55 AM

Dainininkas kviečia ištikimiausius klausytojus kartu švęsti jo 60-metį. Proginiai koncertai „Scenos legenda Ovidijus Vyšniauskas – 60“ balandžio 8-ąją įvyks Kauno „Žalgirio“, balandžio 22-ąją – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Per daugiau nei 40 metų scenoje išskirtinio balso tembro savininkas yra išleidęs dešimtį solinių albumų, koncertavęs visoje Lietuvoje ir su savo dainomis aplankęs pusę pasaulio.

Kompozitorius ir liaudies dainų aranžuotojas, kurio dainas dainuoja garsiausi Lietuvos atlikėjai, šiuose koncertuose žada pristatyti naujas dainas ir sudainuoti visus žymiausius savo hitus. Scenoje skambės dainos „Saulė leidžias“, „Mažyte“, „Išdalinau“, „Žvaigždė rūke“, „Žemyn upe“, „Už tuos, kuriuos mylim“, „Mamai“ ir daugelis kitų.

Scenoje Ovidijui akompanuos charizmatiškasis dirigentas Vytautas Lukočius ir jo vadovaujamas orkestras „Vilnius Sinfonietta“. Kartu su atlikėju šventę kurs ritmo grupės muzikantai ir kviestiniai kol kas paslaptyje laikomi renginio svečiai.

„Be galo esu dėkingas gerbėjams. Aš turiu juos ir tai mano svajonės, mano jūros, pilys, mano milijonai. Esu laimingas, kad galiu dainuoti“, – sako atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.