Dėl gamintojų klaidos atidedamas Vytauto Kernagio plokštelės perleidimas

Keturiasdešimtųjų išleidimo metinių proga iš naujo pristatomo Vytauto Kernagio dvigubo vinilo „Akustinis“ prekyba nukeliama dviem savaitėmis. Tokia situacija susiklostė dėl Estijos gamintojų klaidos.

V,Kernagio plokštelė klausytojus pasieks po poros savaičių.<br>V.Kernagio fondo nuotr.
V,Kernagio plokštelė klausytojus pasieks po poros savaičių.<br>V.Kernagio fondo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2017, 9:51 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 4:32 PM

Vinilą, kaip ir žadėta, bus galima įsigyti Vilniaus knygų mugės metu, tačiau fiziškai gerbėjus jis pasieks po kelių savaičių.

„Aptikome broką. Labai atsiprašome maestro V.Kernagio kūrybos gerbėjų, kurie taip kantriai laukė kolekcinio vinilo. Jis tikrai bus, tik teks palaukti keletą savaičių. Kaip bebūtų, mes tikrai negalime leisti, kad prekyboje pasirodytų prastos kokybės vinilai“, – teigia Rima Kernagienė.

Tai paaiškėjo per savaitgalį patikrinus didžiąją dalį vinilo tiražo. Dėl per siauros pakuotės nugarėlės nukentėjo ir pačių plokštelių kokybė. Pasak V.Kernagio fondo vadovės Rimos Kernagienės, pagrindiniu prioritetu išlieka vinilų kokybė, todėl siekiant ją užtikrinti „Akustinio“ teks šiek tiek palaukti.

„Akustinio“ tiražą gaminusios estų įmonės „Vinyl Plant“ vadovas Erki Pedaste taip pat apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos.

„Mes visiškai pripažįstame savo kaltę ir mums patiems tai buvo labai nemaloni staigmena. Prisiimame visą atsakomybę ir kaip įmanoma greičiau pagaminsime naują „Akustinio“ tiražą.

Užtikrinsime, kad gamybos klaidos, pakenkusios vinilo kokybei, bus ištaisytos, o legendinio Lietuvos atlikėjo kolekcinis vinilas pasiektų klausytojus per kelias artimiausias savaites“, – žada jis.

Kaip ir buvo skelbta anksčiau, įsigyti vinilą bus galima jau Vilniaus knygų mugės metu vasario 23-26 dienomis, V.Kernagio vardo fondo stende. Visi vinilai turi savo serijinį numerį nuo 300 iki 001. Pirkėjai gaus specialius sertifikatus, kuriuose bus aiškiai nurodytas ir vinilo eilės numeris. Vėliau albumai bus pristatomi paštu. Juos atsiimti bus galima ir vienoje iš Vilniuje esančių muzikos parduotuvių.

Vytauto Kernagio „Akustinis“ pirmą kartą buvo išleistas prieš 40 metų ir žymėjo maestro V.Kernagio įrašų pradžią. Perleidžiamas kolekcinis vinilas leis iš naujo prisiminti ir įvertinti šios legendos kūrybą bei įtaką lietuviškos muzikos kultūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.