Grupė „Bjelle“ nustebino spalvingu įvaizdžiu ir neįprastai išleistu albumu

Kiek daugiau nei prieš metus susibūrusi grupė „Bjelle“ ir jos lyderė Raminta Naujanytė su nekantrumu laukia Vilniaus knygų mugės, kur „Muzikos salėje“ pristatys pirmąjį savo darbą – mini albumą (angl. EP) „Kas tu toks?“. Jis unikalus ne tik dėl savito skambesio, bet ir dėl savo formato – vietoj įprastos kompaktinės plokštelės pasirinkta kur kas šiuolaikiškesnė laikmena.

„Bjelle“.<br>M.Girdziušės nuotr.
„Bjelle“.<br>M.Girdziušės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2017, 1:03 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 5:07 PM

Pasak Ramintos, eksperimentuoti nebijanti grupė jau kurį laiką galvojo apie tai, kad muziką galima patalpinti ne tik kompaktinėje plokštelėje: „CD formato populiarumas po truputį blėsta. Tikiu, kad daugelis muzikos klausosi tiesiog internetu, o dainos CD grotuvuose skamba vis rečiau. Su grupės nariais galvojome apie patogesnį ir įdomesnį sprendimą, tad savo kūrybą sudėjome į delne telpantį USB raktą.“ 

Tiesa, visi norintys įsigyti grupės mini albumą turėtų paskubėti – kol kas planuojama išleisti vos 100 jo vienetų.

Muzikiniais eksperimentais ir į rėmus netelpančia stilistika garsėjanti grupė „Bjelle“ į minialbumą „Kas tu toks?“ sudėjo 7 autorinius kūrinius. Be jau klausytojų simpatijas pelniusio singlo „Vilkintas laikas“, EP formato albume skambės ir dar 3 niekur negirdėtos dainos. Joms mušamųjų partijas įrašė Aleksandras Rogoža, gitarų – Mantas Zigmantas ir Ernestas Germanovičius, o klavišinių – Kasparas Meginis. Staigmena klausytojams – 3 papildomi kūriniai, kuriuos a capella atlieka grupės merginos – R.Naujanytė, Milda bei Teresė Andrijauskaitės, pasivadinusios projektu „Bjelle III“.

Pirmieji grupės „Bjelle“ mini albumą „Kas tu toks?“ galės įsigyti Knygų mugės lankytojai, užsukę į „Muzikos salę“. Čia su gerbėjais vasario 25 ir 26 d. bendraus ir žaviosios grupės merginos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.