Pamatykite: „el Fuego“ vyrai moteris sveikina nauja daina ir klipu

Scenos džentelmenai „el Fuego“ pagaliau pristato pirmąjį savo klipą.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Scenos džentelmenai „el Fuego“ pagaliau pristato pirmąjį savo klipą.<br>„Fotogenijų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2017, 10:40 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 10:07 AM

Pauliui Bagdanavičiui, Jonui Sakalauskui ir Rokui Spalinskui prireikė ne vienų metų, kol pagaliau gali pristatyti pirmąjį muzikinį grupės „el Fuego“ vaizdo klipą, kuriame vaikinai aplenkdami pompastiką ir fejeverkus siekė parodyti eilinę ne tik jų, bet ir daugumos atlikėjų dieną.

Tiesa, kartu su vaizdo klipu popklasikos atstovai pristato ir naujausią kūrinį „Aš prašau“, kuriuo grupė mažais žingsniais žengia naujojo muzikinio albumo link.

Pasak kūrinio muzikos autoriaus P.Bagdanavičiaus, grupės repertuare daug meilės dainų, todėl ne išimtis ir ši. Patys atlikėjai save laiko romantikais, todėl savo kūryba ir atliekamomis dainomis klausytojams siekia perteikti neabejotinai gražiausius jausmus ir emocijas.

Grupės vaikinai teigia, jog meilės dainos geriausiai apibūdina jų charakterius.

„Mums meilė – tai gyvenimo variklis. Meilė artimam, darbui, gyvenimui ir viskam, kas supa aplink. O kokia kita kalba geriau būtų galima perteikti tuos jausmus ir šilumą, jeigu ne muzika?“ – mintimis dalinosi R.Spalinskas.

Tiek ką tik pristatytu kūriniu „Aš prašau“, tiek naujomis dainomis papildę savo repertuarą, grupė jau mėnesį keliauja per Lietuvą su programa „...apie meilę“.

Nors grupė skaičiuoja artėjantį savo muzikinės veiklos dešimtmetį, pripažįsta, kad neretai klausytojai jų pasigenda.

„Dažnai sulaukiame klausimų, ar mes dar gyvi, kokia dabar mūsų sudėtis. Man persikrausčius į Klaipėdą, daugelis žmonių galvojo, jog manęs nebėra „el Fuego“ grupėje. Todėl į šį turą leidžiamės su nauja jėga, užsibrėžę sau tikslą dar kartą visiems įrodyti, jog aktyviai dirbame, judame pirmyn ir esame susikoncentravę į muziką“, – pasakojo J.Sakalauskas.

Pristatydami naujausią dainą kartu su vaizdo klipu, Jonas, Rokas ir Paulius garsiai žengia į naująjį savo muzikinį etapą ir kartu siunčia sveikinimus moterims:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.