Grupė „Džentelmenai“ į sceną grįžta be Andriaus Butkaus: pamatykite naują klipą

Prieš daugiau nei metus paskelbusi apie karjeros pabaigą, vaikinų grupė „Džentelmenai“ praneša apie sugrįžimą į didžiąją sceną.

Grupė "Džentelmenai".<br> G.Umantaitės nuotr.
Grupė "Džentelmenai".<br> G.Umantaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2017, 11:25 AM, atnaujinta Jul 18, 2017, 11:35 AM

Tiesa, grupės sudėtis pasikeitė ir greta gerai žinomų veidų Vytauto Mackonio ir Dainiaus Dimšos prisijungia dar vienas šokio meistras – Giedrius Venslova. Grupės sudėtyje nebėra žinomo šokėjo Andriaus Butkaus.

Pernai birželį surengtame didžiuliame atsisveikinimo koncerte atlikėjai džiaugėsi kartu su savo klausytojais, Kalbėdami apie projekto pabaigą, atlikėjai neslėpė, jog tai galbūt tik pauzė, po kurios į sceną grįš atsinaujinę ir su dar didesne jėga. 

Tik praėjus kiek laiko, grupės nariai sako, jog tokios mintys buvo pranašiškos. 

„Džentelmenai" susikūrė visiškai netikėtai. 2012 metais, vieno šokių projekto metu, po kurio išaugo į Lietuvoje atitikmens neturintį pramogų verslo produktą. Dalyvavimas šios grupės veikloje visiems mums atnešė daug patirties ir leido užaugti kaip atlikėjams bei personažams - tiek scenoje, tiek ir realiame gyvenime.

Prieš metus apie sugrįžimą tikrai dar negalvojome, nes nežinojome, ką naujo galime pasiūlyti.  Tačiau visada jautėme ilgesį mylimam darbui, o jis privedė prie aiškaus suvokimo, ką galime pakeisti. Todėl ir nusprendėme jo nepalaidoti, o atvirkščiai – atgaivinti ir tą padaryti su daug didesne jėga ir visai kitu požiūriu į pati projektą.

Grupė jau turi savo veidą, tačiau dabar stengsimės, kad mūsų pasirodymai ne tik keltų teigiamas ir džiugias emocijas, bet ir paliktų nuostabą. O naujasis mūsų narys Giedrius tikrai įneš didžiulį gaivos gūsį visuose mūsų pasirodymuose“, - sako grupės nariai. 

Prie grupės „Džentelmenai“ prisijungęs Giedrius Venslova, kuriam šokis ir dainavimas nėra svetimas, sako, jog šis projektas jam yra ne tik malonus iššūkis ir neįkainojama patirtis, bet ir galimybė prisidėti prie šokio profesionalų, kurie aplink save sukūrė nemažą gerbėjų ratą. 

Atlikėjai sako, kad grįžti privalėjo su trenksmu, todėl pristato ne tik naują kūrinį „Senjorita“, bet ir jo vaizdo klipą. 

„Ne paslaptis, kad didžiąją dalį mūsų klausytojų rato sudaro moterys, todėl norime kūrinį skirti būtent joms“, - sako atlikėjai.

Naujasis grupės klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.